Altın falan mı rendeliyorlarLahmacun 8 lira burada.
 Bizim burada da 4 TL ve gayet kaliteli.
  Bizim burada da 4 TL ve gayet kaliteli.Altın falan mı rendeliyorlarLahmacun 8 lira burada.
 Bizim burada da 4 TL ve gayet kaliteli.
  Bizim burada da 4 TL ve gayet kaliteli.Hocam nereden yiyorsunuz baya uygunmuş.Ben et döner yiyorum 16 liraya 2 ekmek toplam 200 gram ediyor neredeyse 6-7 saat tok tutuyor.
Altın falan mı rendeliyorlarBizim burada da 4 TL ve gayet kaliteli.
Hocam dominosun ürünlerinde tamamen tavuk. Tavuk veya hindi etinden başka bir şey koyabileceklerini zannetmiyorum. Sbarro gibi firmalara gidip yeme imkanı olsaçoğu pizzalarında et ürünleri kullanıyorlar. Açıkçası 20 TL Dominosa vermekmi yoksa 15TL bim pizzasımı deseler bimi seçerim.Doyurur ama ne yediğin belli değil. Dondurulmuş gıdaları bek tasvip etmiyorum.
Hocam nereden yiyorsunuz baya uygunmuş.
Gayet iyi fiyat.Ekrem Coşkun akımından sonra hemen hemen her dönerci fiyatları dibe çekti. Karşımızda bir restoran var oradan yiyorum 100 gramı 8 lira. Yağ az.
Ekrem Çoşkun sadece et, soğan ve ekmek veren yer demi hocam.Ekrem Coşkun akımından sonra hemen hemen her dönerci fiyatları dibe çekti. Karşımızda bir restoran var oradan yiyorum 100 gramı 8 lira. Yağ az.
Tat konusunda bişey diyemem ama siz 3 lahmacun yerken ben aynı paraya 5 lahmacun yiyorumİstanbul Florya'ya yakın arkadaş varsa Taş Fırın öneririm. Zam gelmediyse lahmacunun tanesi 6 TL. Hayatımda yediğim en güzel lahmacunları yapan mekan. Fiyatına göre kalite saçıyor.
Nasıl yiyorsun yahu o kadar lahmacunuTat konusunda bişey diyemem ama siz 3 lahmacun yerken ben aynı paraya 5 lahmacun yiyorum
Lahmacun is a lahmacun.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.