20 yaşında üniversiteye başlamak çok mu geç?

Daha fazla  
Merhaba, uzun zamandır kafamı karıştıran bir konu için akıl almak istiyorum. Bu sene istediğim üniversiteye gitmedim ve önümüzdeki sene OBP puanım kırılacağı içinde yine girmeyi düşünmüyorum, şimdilik para biriktiriyorum. Sizce bundan bir buçuk sene sonra 20 yaşında üniversiteye gidip bilgisayar programcılığı okusam geç mi olur? Meslek lisesi çıkışlı olduğum için bilgisayarla çok haşır neşirim ve kendimi geliştirebilirim ama geç mi olur :/ Sadece 2 sene okumak yeterli zaten, şu anda açıktan da okuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun zamandır kafamı karıştıran bir konu için akıl almak istiyorum. Bu sene istediğim üniversiteye gitmedim ve önümüzdeki sene OBP puanım kırılacağı içinde yine girmeyi düşünmüyorum, şimdilik para biriktiriyorum. Sizce bundan bir buçuk sene sonra 20 yaşında üniversiteye gidip bilgisayar programcılığı okusam geç mi olur? Meslek lisesi çıkışlı olduğum için bilgisayarla çok haşır neşirim ve kendimi geliştirebilirim ama geç mi olur :/ Sadece 2 sene okumak yeterli zaten, şu anda açıktan da okuyorum.
30 yaşında üniversite okuyan gördüm bence ideal yaş.

Hiçbir şey için geç değil, istedikten sonra.

Son düzenleyen: Moderatör:
21 yaşında benimle beraber (tabii bende 19 yaşındayım)hazılık okuyan adam var tabii senden 3 yaş küçük insanlarada ahbabın gibi davranmak zorundasın yoksa yok yani iletişim kurmak zorlaşır.

Hiç bir şey için geç değil bence. Üniversite 1'e giderken sınıfımda benden 8 yaş büyük bir abi vardı. Aynı oda da kalıyordur yurtta. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı