2000 TL Altı Sistem Toplama

Beğendiniz mi ?


  • Oy verenlerin toplamı
    6

Hayalprest78

Hectopat
Katılım
7 Şubat 2016
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Kocaeli'de oturan bir mühendisim, başta Techopat'ın kurucuları olmak üzere burada %95'e varan üyenin topladığı sistemini beğenmedim. Burdan gerçekten bilgisayar toplamak istiyen arkadaşlar için paylaşıyorum. Oyun ve her şey için uygundur. Ekonomiktir. İşlemci haricinde bütün ürünler yurtdışından getirerek daha ucuzdur. (Kargo dahillere bakın) Ben bilmiyenler için hepsiburadadan link koydum bütün ürünleri tek tek inceledim. .

GTA 5 ve Teknopat'ın denediği oyunları oynayabilirsiniz, işlemci ve ekran kartının hızını artırmayın sabitteki kalsın, fan şart aşırtma için.

Bilgisayar sistemini oluşturan ana öğünler haricinde diğerlerini değiştirebilirsiniz.

Sırası şu şekilde:

1. İşlemci
2 Anakart (işlemciye uyumlu)
3 RAM (Anakarta ve diğer RAM'e uyumlu)
4 Ekran kartı ( Anakarta uyumlu)
5 Kasa ve güç kaynağı (Kasa en dandik olabilir, güç kaynağı yüksek watlı olsun, sağlam olsun.)
6 HDD (64 bit ve 7200 RPM hızında en iyisi)

DVD READER-WRİTER neden yok diyenler olabilir. Yıl 2016 olmuş hala CD-DVD peşinde dolaşmayın. Alın 1 tane taşınabilir HDD dolaşın ya da SSD dönüştürücü alın, SSD ile film, oyun aktarın.

Diğer tüm ürünleri değişebilirisiniz.

Aslında her şey basit, kurala uyun, gerisini malzemeler yapar. Yazın internete RAM nasıl takılır Google amcanız, Yandex dayınız size yardımcı olur. Vimeo'da İngilizce olarak hepsini bulabilirsiniz.

 
Çoğu insan uzun ömürlü sistem toplamak ve ileride yükseltmek istiyor, bu sebeple toplamışken en güncel sistemi toplamak daha mantıklı.
Günümüzde i3 6100 bu bütçe için ideal işlemcidir.
 
Ekran kartı için tercihi sana bırakıyorum.

Rami 8 yapıp 750 ti alabilirsin. Bu sistemle gta 5 i high ayarlarda 50-60 fps arası oynarsın. Sizin sistemden biraz daha iyi bir sistem.
 

Dosya Ekleri

  • ds.png
    ds.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 294
Bu sistemde toplanabilir daha da düşürmek isteyenler 500 GB HDD , R7 250X ve G4400 kullanabilir.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2016-02-06-19-10-51.png
    Screenshot_2016-02-06-19-10-51.png
    121,8 KB · Görüntüleme: 168
2000 TL altı diyor daha da fiyat düşürmek isteyenler için yazdım amacım hem konuyu açan kişiye hem de bu konuya girecek olan kişilere yardımcı olmaktı. Bu arada önerdiğiniz işlemci ve ana kart çok eski bence skylake tabanlı bir sistem toplanmalı.
 
Senin için demedim, konu açan arkadaşta r7 200 serisi koymuşta onun için öyle yazdım.

Topladığı sistemle her oyunu açar yazmış fakat ben öyle düşünmüyorum. O paraya çok daha iyisi toplanır.
 
fx i çok eziyorsunuz. Ben kullanıyorum o.c lu şekilde ve i3 serisinden çok daha performanslı şu an cinebench testinde ben 511 puan alırken i3 6100 404 puan alıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı