2000 TL civarı oyuncu koltuğu önerisi

Bütçe
2000

JoeBlackk

Hectopat
Katılım
2 Mayıs 2021
Mesajlar
3.748
Çözümler
17




Sırasıyla 2200-2500-2400-1600 liraya olan koltuklari karşılaştırdım ancak özellikle fiyatından dolayı Rampage kafamı karıştırdı.
Bu koltuklar hakkında bilgisi olan arkadaşlar eksik/artı yazarlarsa çok memnun olurum. Bizzat deneme ihtimalim yok maalesef. O yüzden yanlış seçim yapmak istemiyorum. Şimdiden teşekkürler katki yapan arkadaşlara.
 
Bence bu sizin nasıl bir koltuk istediğinize göre değişir. Ben kumaş bir koltuk tercih ettiğim için attığınız linklerdeki Rampage ve xDrive koltuklara bakmazdım bile. Zaten kendim aktif olarak Hawk fab v4 kullanıyorum.
 
Rampage deri, Xdrive koltuk ve sırt kismi kumaş diğer tarafları deri. Diğer ikisi tamamen kumaş. Aslında merak ettiğim nokta bunlarin F/P dengesi. Eğer Rampage'nin bu koltuğu her açıdan kaliteliyse deri olmasina aldirmazdim mesela.
 
Şokta satıldığı için ucuz olduğunu düşünüyorum. Normal sitelere baktığınız zaman daha pahalı. 2000 ve üstüne doğru gidiyor fiyatı ve bu fiyatlarda daha iyi koltuklarda bulunabilir bence. Fakat şokta satılan fiyatı iyi gibi. Yine de ben kumaş koltuk tercih edeceğim için o koltuğu satın almazdım. Kısacası karar sizin yani. Eğer İstanbul'da oturuyorsanız hawk koltukları gidip deneme imkanınız bulunuyor.

Ekleme yapayım bu detaya takılır mısınız bilmiyorum fakat aklınızda olsun. Attığınız Rampage ve xDrive koltukların kolları 2D yani sadece sağa sola ve aşağı yukarı hareket edebiliyor. Hawk 3D kollara sahip. En dolu olanı Zio sanırım oda 4D kollara sahip.
 
Zio 4D kollar için 300 lira ekstra para alıyor yani 2500+300 oluyor ki kollar bana önemli bir detay gibi gelmedi. Açıkçası Rampage fiyati Şok'da gerçekten daha uygun gözükmese yani her yerde 1600 olsa hiç kafamı karistirmazdi ama şimdi kurcalıyor kafami.
 

Geri
Yukarı