2000 TL mekanik klavye önerisi

Bütçe
2000

Lengthow

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Müzisyen
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıldır ASUS TUF K5 klavyeyi kullanıyorum. Çok da memnunum, ancak bilek desteği olduğu için masamda çok yer kaplıyor ve uzun süredir kullandığım için üzerinde çıkmayan lekeler, renk solmaları mevcut. Aynı zamanda mekanik klavyeye de geçmek istiyorum. Aklımda Logitech G413 SE var. Genel olarak yorumları iyi gibi, aynı zamanda görüntü olarak da hoş. RGB takıntım yok, düz beyaz renk ışık veya hiç ışık olmasa da çok sorun değil. Fiyata göre olabildiğince kaliteli ve rahat olsa benim için yeter. Red Switch veya o tarz sessiz switch'lerde numpadli klavye önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Numpadli demişsiniz ama 65 boyutta bu klavye fazlasıyla iyidir. Fnatic Streak65 Mekanik Klavye

Ayrıca bence asus steelseries gibi markalardansa custom ve hot swapable klavyeler çok daha mantıklı olacaktır ömür ve kalite açısından

Hotswap

AJAZZ AK873-%75 Oyun Klavyesi-TKL%80 Hot-Swap Red Anahtar Mekanik Klavye-Sarmal Usb C Kablosu-Rainbow Backlit-QWERTY Kompakt 87 Tuşlu PBT Keycap-PC/Mac için Çıkarılabilir Manyetik Kapak-LightGrey Amazon.com.tr
Numpad'li klavye isteniyor.

Kullandığım programlarda numpad gerektiği için mecbur numpadli almam gerekiyor. Yoksa ben de TKL'leri daha çok beğeniyorum.

Bütçe olarak 2000 net sınır arkadaşlar maalesef. Hatta 2000'e dayanmasa daha iyi ama çok beğenirsem zorlayıp 2000'e de çıkarım ama 50-100 tl'den fazla yukarısına çıkamam 2000'in maalesef.

Bütçe olarak 2000 net sınır arkadaşlar maalesef. Hatta 2000'e dayanmasa daha iyi ama çok beğenirsem zorlayıp 2000'e de çıkarım ama 50-100 tl'den fazla yukarısına çıkamam 2000'in maalesef.
Attığım XPG Summoner modeline bakabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 5 yıldır ASUS TUF K5 klavyeyi kullanıyorum. Çok da memnunum, ancak bilek desteği olduğu için masamda çok yer kaplıyor ve uzun süredir kullandığım için üzerinde çıkmayan lekeler, renk solmaları mevcut. Aynı zamanda mekanik klavyeye de geçmek istiyorum. Aklımda Logitech G413 SE var. Genel olarak yorumları iyi gibi, aynı zamanda görüntü olarak da hoş. RGB takıntım yok, düz beyaz renk ışık veya hiç ışık olmasa da çok sorun değil. Fiyata göre olabildiğince kaliteli ve rahat olsa benim için yeter. Red Switch veya o tarz sessiz Switch'lerde numpadli klavye önerilerinizi bekliyorum.

RAZER ORNATA V3 TURKÇE KLAVYE fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da hocam üstüne 159TL daha ekleyip bunu al çok güzel ben denedim mükemmel.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı