2000 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
2000
Şu fiyat bandında bu kadar teknik detaya girmememiz lazım aslında Scyrox'ta bile sorun olduğunu söyleyenler var ne alacağıma karar veremedim.
Kablosuz aradığımız için maalesef detaya girmek zorundayız ki bu bütçe de bir mouse için o kadar düşük sayılmaz bence, 1,5-2K bandındayız ne de olsa. Bu seviyenin üstü bildiğim kadarıyla zaten E-spor için, Superlight 2'ler falan var, onlar da abartı fiyatlardalar bunlara kıyasla. Alacağımız mouse'ta hissedilebilir bir gecikme veya uğraştıracak bir sorun olacak olduktan sonra şahsen o bütçe ve altına mouse almamayı tercih ederim. 1 kere alıp yıllarca kullanacağım ürünü kaliteli ve sorunsuz seçmek, bunun için fiyat artırmak gerekecekse de en mantıklısı benim bakış açıma göre.

Kablosuz aradığımız için maalesef detaya girmek zorundayız ki bu bütçe de bir mouse için o kadar düşük sayılmaz bence, 1, 5-2K bandındayız ne de olsa. Bu seviyenin üstü bildiğim kadarıyla zaten e-spor için, Superlight 2'ler falan var, onlar da abartı fiyatlardalar bunlara kıyasla. Alacağımız Mouse'ta hissedilebilir bir gecikme veya uğraştıracak bir sorun olacak olduktan sonra şahsen o bütçe ve altına mouse almamayı tercih ederim. 1 kere alıp yıllarca kullanacağım ürünü kaliteli ve sorunsuz seçmek, bunun için fiyat artırmak gerekecekse de en mantıklısı benim bakış açıma göre.

Aynı şekilde düşünüyorum AJ159 Apex'in patladığı dönem aldım Temu'dan 3 4 ay geçti geçmedi double Click sorunu başladı. Darmoshark en garantisi sanırım bu fiyat bandında.

Aynı şekilde düşünüyorum AJ159 Apex'in patladığı dönem aldım Temu'dan 3 4 ay geçti geçmedi double Click sorunu başladı. Darmoshark en garantisi sanırım bu fiyat bandında.
Sizdeki şans işi bende AJ159 pro aldım ki aynı switchleri kullanıyolar. Huano Green Shell. Bende hala double click sorunu hiçbir sorun yok. Binlerce ürün satılıyo illa içinden sıkıntılı olanlar çıkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı