- Makaleler
- 2
Daha fazla
Dediğiniz gibi bunlar zaten bilindik, farenin teorik bilgilerini ben de biliyorum, günlerdir araştırıyorum. Amacım bilmediğim detayları aydınlatmak. 2K'ya çıkabilirim ama bunun gerekliliği muamma. Birkaç saatlik araştırmam sonucunda 3950 ile 3398 sensörü arasında devrim niteliğinde bir gelişme yaşamadığını öğrendim. LOD, IPS ve güç tüketimi kısmında bir tık daha iyi. Benim durumumdaki biri için çok minimal, fark edemeyeceğim bir fark var. MCU kısmında da bir incelemede Realtek RTL8762GKH olduğu söylenmiş, eğer bilgi doğruysa MCU'lar arasından Realtek daha performanslı ama daha verimsiz denilebilir. Stabilite ve enerji konusunda Nordic daha iyi fakat işlemci gücü kısmında Realtek daha iyi.
Sonuç olarak benim durumumdaki bir kişi için Darmoshark modeli pek de mantıklı bir seçenek gibi durmuyor, ayrıca dongle ve dediğiniz kampanyanın Wraith için geçersiz olması da faktörlere dahil. Büyük ihtimalle Rapoo VT9 Air alacağım.
@GRKM DUMAN Sizin bu ve birçok modeli kullandığınızı gördüm, rica etsem mouse hakkında deneyimlerinizi aktarabilir misiniz?
Bu model değil ama bu markanın daha önceki ürünlerinden 3 tanesini kullandım. Performans olarak herhangi bir eksi yönü yok. Yeni Pro Max modellerde de malzeme kalitesi daha güçlendirilmiş ve kaplaması daha kaliteli hale getirilmiş deniyor. Bence bu fiyata alınabilir bir model.