Evet onu düşündüm fakat sorunun kablodan dolayı olup olmadığından emin değilim, farklı mouse düşünüyorum. G PRO tarzı da olabilir fakat çok pahalı.rival 3 wireless ?
![]()
SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mous - PttAVM
SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse SteelSeries Rival 3 Wireless Optik Oyuncu Mouse - 2025www.pttavm.com
Hocam kendi kendine fare disconnect atıyor ve windows disconnect sesi geliyor sonrasında ışığı kapanıp açılıyor. Başka bir problemi var.Bende de Rival 3 var bir sıkıntı yok, altına toz girmiş olabilir orayı bir temizle olmuyorsa kablodandır.
Ama ben farenin kablolu olması taraftarıyım. Wireless illaki gecikmesi fazladır diye düşünüyorum
Rival 3 kullanıyorum, ve son zamanlarda kablodan dolayı oyunun ortasında mouse gidiyor. Rival 3 elime tam oturuyor, ona benzer bir mouse istiyorum. Önerileriniz nelerdir?
https://www.hepsiburada.com/logitec...-75Co5JIRRgaZPw72XxoCYYoQAvD_BwE&gclsrc=aw.dsAttığım farenin Pro Max modelini almanı öneririm ama bilgin olsun farenin 4000 Hz alıcısı ayrı satılıyor eğer satın almazsan fareyi sadece 1000 Hz olarak kullanabiliyorsun bu arada fareyi satın alırken SWAR50 kodu ile 50 TL indirim alabilirsin.
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
https://www.hepsiburada.com/logitec...-75Co5JIRRgaZPw72XxoCYYoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Dediğin ile G PRO arasında çok kaldım, niye bilmiyorum ama G PRO'nun LoL versiyonu orijinaline göre daha ucuz. 600TL gibi bir para biriktirebilirsem G PRO düşünüyorum. Sen ne dersin?
hocam attığınız mouse'u da ilk defa duydum şahsen, bilindik bir şey olsa en azından malzeme kalitesini falan anlarım..G PRO eski de kaldı bence şu an almaya değmez.
veya direkt size sorayım, malzeme kalitesi açısından nasıl VXE R1G PRO eski de kaldı bence şu an almaya değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.