2013 BMW M Sport 320D vs Mercedes C180

Bir yakınım için araba bakıyoruz. Öncelikle sıfır için bütçemiz yok. Sıfıra çıksak premium markalara giremiyoruz bu sebeple 2. el almaya karar verdik. Bütçe 150.000-170.000 TL'ye kadar.

Bu aralıklarda 2015 öncesi M Sport 320D, 2015 C180 AMG 7G, zorlarsak Audi A4 çıkıyor. Audi A4 biraz ağır kaçtığı için sıcak bakmıyoruz. C180 AMG beyaz + sunroof her sokak arasında var. Gerçi BMW 3 serisi de öyle de, Mercedes'e göre performansa ve şanzıman kalitesinde önde olduğu için tercih sırasında öne geçiyor.

Malzeme kalitesi, konfor: C180
Performans, şanzıman kalitesi, az yakar, çok kaçar: BMW 320d. Bir tek km olarak 200.000'lere kadar çıktığı için düşündürmedi değil bizi. Tercihiniz ne olurdu? Örnek 2 tane ilan atayım.

Araç İstanbul trafiğinde kullanılacak. Bazı arkadaşlarım da İstanbul trafiğinde aradaki performans farkının önemli olmadığını, Mercedes'in daha ağır bastığını söylediler. Kararsız kaldık. Ben ikisini de kullandım. BMW sürüşü daha keyifli geliyor, AMG paket sert zaten, en ufak kasiste bütün rahatınız bozuluyor araçtaki.

@Handsome Reis


Bu diğer ilana göre daha temiz gözüküyor: BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / Hatasız..enn fulll paket KOLTUK İSİTMA ELEKTİRİKLİ HAFIZALI KOLT sahibinden.comda - 616339109
Ben onlara pek bakmam kuzenimde PORCSHE var kafam rahat bende kullanıyorum :D eski arabası MERCEDES CLA 250 bi paket vardı bilmiyorum ama saatte 300 KM'ye cıkıyordu tabii benzini su gibi de içiyordu.
 
2 arabayı da kullandım. 2 araçtan performans, yol tutuş ve araç hazzı olarak BMW önde. Mercedes'in C serisi benim gözümde kullandıktan sonra 0. Fakat benim tercihim Volvo S80 olurdu. Her sokak ve narfile cafenin önünde BMW 3 serisi var. Bana göre kötü bir imajı var.
 
narfile cafenin önünde BMW 3 serisi var. Bana göre kötü bir imajı var.
Aynen:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı