2017 Yılında PS3 Almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PS3'lerin piyasası çok yüksek. O fiyata 50-100 koysanız kalın kasa Xbox One bulunuyor. Ben tek orjinal olmayan kol+15 oyun (çoğu çok eski oyunlar) 550TL'ye sattım. 15 oyun olduğuna bakmayın hep yarış oyunu ve 2006-2010 arası çoğu.

PS3'lerin piyasası çok yüksek. O fiyata 50-100 koysanız kalın kasa Xbox One bulunuyor. Ben tek orjinal olmayan kol+15 oyun (çoğu çok eski oyunlar) 550TL'ye sattım. 15 oyun olduğuna bakmayın hep yarış oyunu ve 2006-2010 arası çoğu.
Bir arkadaşım 400 Liraya slim 320 gb yanına yeni 4 tane oyun 2 kol aldı. Uyguna bulup pazarlık yapmak gerek.

Çift kol 3te orjinal oyun 320gb 350₺ ye almıştım slim. Yıpranmış cihazdı ama taş gibi çalışıyordu. Kollarda tamir gördü. Gene 400₺ ye geldi. Multiman yüklenemiyordu. Klonlama ile oyun yüklettim. Süper slim de 2000 model yok diye biliyorum. Slim model tavsiye ederim
Ben de Slim düşünüyorum, bu arada sen o PS3'ü 2. el satan birinden mi aldın yoksa dükkan gibi bi yerden mi? Cidden iyi fiyata bulmuşsun.

Hangisi ucuzsa onu al :D. İkisi de üzmez.
İkisi de derken :D Hangi 3. üzer?

PS 4 al, yeni oyunlar ona çıkacak ve daha iyi grafikleri var.

Şaka, şaka. Bence Super Slim modelini al.
Neden Super Slim kısaca açıklar mısın.

Ben yükleteceğim oyunları 2-3 sayfa önce belirttim hocam.

Bir arkadaşım 400 Liraya slim 320 gb yanına yeni 4 tane oyun 2 kol aldı. Uyguna bulup pazarlık yapmak gerek.
Hocam ben kimseye güvenemediğim için sahibinden gibi sitelerden almak istemiyorum ya, biliyorum 100-200 tl daha ucuza satıyolar fakat dükkandan alınca istediğin zaman gidip sorununu görüşebiliyosun.

Ben de Slim düşünüyorum, bu arada sen o PS3'ü 2. el satan birinden mi aldın yoksa dükkan gibi bi yerden mi? Cidden iyi fiyata bulmuşsun.

İkisi de derken :D Hangi 3. üzer?

Neden Super Slim kısaca açıklar mısın.

Ben yükleteceğim oyunları 2-3 sayfa önce belirttim hocam.

Hocam ben kimseye güvenemediğim için sahibinden gibi sitelerden almak istemiyorum ya, biliyorum 100-200 tl daha ucuza satıyolar fakat dükkandan alınca istediğin zaman gidip sorununu görüşebiliyosun.
Evet Sahibinden'den alma. Bir kişiyi çok fena kazıklamış mesela birisi hem de evli çocuklu biri.

2.el satan birinden aldım. Denemedim bile ama sorun çıkmadı. Az fazla ver dükkandan al bence denesen bile sorun çıkma ihtimali var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası bence biraz daha para biriktirip daha PS4 alabilirsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı