2019 Milli Piyango size çıksa ne yaparsınız?

Yurtdışına çıkman için illa ki milyonlara ihtiyacın yok. Vasıflı ve başarılı bir adamsan gitmen çok zor olmaz.

Milyonlara ihtiyaç olmadığını bende biliyorum. Para gelmesi anlamında söyledim. Vasıf sahibi olmak için zaman gerekiyor maalesef bana bakarsak.

Technopat.net'i satın alırım. Saçma kuralları kaldırırım ve ne kadar egolu adam varsa banlarım. Binlerce GT 1030 dağıtırım. Hentai bölümü açarım. Sitedeki en kafadar 3 adama siteyi emanet edip dünya turuna çıkarım. Bütün ülkeri tek tek gezip bu ülkelerdeki yemekleri ve kadınları tadarım. Param sıfırlanana kadar buna devam ederim. Para bitince Türkiye'ye döner. Asgari ücretli bir iş bulup çalışırım. Anlatacak tonla hikayem olur en azından.

Milyonlara ihtiyaç olmadığını bende biliyorum. Para gelmesi anlamında söyledim. Vasıf sahibi olmak için zaman gerekiyor maalesef bana bakarsak.
Geçerli bir meslek edinin o zaman. Tarih gibi sözel bölümler okuyup, hayal kırıklığıyla ülkesine dönen insanlar çok. İçerden bakınca çok kolay gözüküyor yaşam uzak diyarlarda:)
Technopat.net'i satın alırım. Saçma kuralları kaldırırım ve ne kadar egolu adam varsa banlarım. Binlerce GT 1030 dağıtırım. Hentai bölümü açarım. Sitedeki en kafadar 3 adama siteyi emanet edip dünya turuna çıkarım. Bütün ülkeri tek tek gezip bu ülkelerdeki yemekleri ve kadınları tadarım. Param sıfırlanana kadar buna devam ederim. Para bitince Türkiye'ye döner. Asgari ücretli bir iş bulup çalışırım. Anlatacak tonla hikayem olur en azından.
Onları yapana kadar çoktan emekli olmuş olursun. İstanbul'da bir kaç tane dükkan alırsın kiralarını yiyerek ömrünü tamamlarsın. Sonra herkese hikayeni anlatırsın:D

Bunu Milli Piyango çıkmadan da yapabilirsin. Ben yaptım şahsen ama şunu öğrendim ki paran olduktan sonra sınır tanımadığın ülke Türkiye'dir kurallar ortadan kalkıyor.
Hangi ülkede bizim kadar faiz oranları yüksek merak ettim. Parayı çalıştırmazsan paran erir gider yurtdışında.
Hocam hangi ülkedesiniz? Vatandaş oldunuz mu? Öneriniz var mı yurtdışında yaşam için?

Hocam hangi ülkedesiniz? Vatandaş oldunuz mu? Öneriniz var mı yurtdışında yaşam için?
Şuan Türkiye'de yaşıyorum, önümüzdeki yaz Amerika'ya geri döneceğim. Ailem Türk orada doğup büyüdüğüm için 2 vatandaşlığım da var. Türkiye vatandaşlığını gerekli sebeplerden dolayı izinli olarak terk ettim geri döneceğim. İki ülkede de uzun süre yaşadığım için önerilerim çok buraya yaz yaz bitmez...

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı