Bu kadar kaliteli bir yapımın en az 2 ödül hakkı vardı bana göre. Oynanışı bu kadar rahat ve zevk veren başka bir oyun yok bana göre. Ayrıca müziklerine de ayrı bir parantez açmak gerekiyor.Anladığım kadarı ile müzik ödülünü Doom kazanmamış... Kim kazandı şu lanet ödülü ya. Hatta Doom Eternal hiç bir ödül kazanmamış. Bu nasıl mümkün olabilir ya? Çıldıracağım...
Neden ödül alamadığını anlamadım ki. Gerçekten çok kaliteli bir yapımdı.Bu kadar kaliteli bir yapımın en az 2 ödül hakkı vardı bana göre. Oynanışı bu kadar rahat ve zevk veren başka bir oyun yok bana göre. Ayrıca müziklerine de ayrı bir parantez açmak gerekiyor.
Hangileri?
Doom Eternal veya Half-Life alyx de güçlü bir adaydı. Tlou2'nin hikayesi çok kötü olsa da diğer taraflarıyla bu açığı kapattı. Helal olsun. Ben olsam Doom Eternal'ı yılın oyunu seçerdim.
Yılın en iyi oyun yönetimi, en iyi ses dizaynı, en iyi hikaye anlatımı, yılın en iyi oyunculuk performansı, yılın en iyi inovasyon ve aksiyon & macera kategorilerinde ödül aldı.Hangileri?
Müzik ödülünü kim kazandı cidden? Yani ben bu eleştirmenlerin bir kategoride bile Doom Eternal'ı seçmemesini anlamıyorum. Tamam yılın oyunu olmayabilir onlara göre ama müzik ödülünü kime verdin de Doom'a vermedin?Bakın şunu söyleyeyim. Eğer ki tlou2 bu LGBT konularına girmeseydi, bu kadar abartılacağını düşünmüyorum. Doom müzik ödülünü nasıl kazanmaz?
Yılın en iyi oyun yönetimi, en iyi ses dizaynı, en iyi hikaye anlatımı, yılın en iyi oyunculuk performansı, yılın en iyi inovasyon ve Aksiyon & macera kategorilerinde ödül aldı.
Açılımı ''Social Justice Warrior''.Sjw neydi acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.