2020 yılında PS3 mü Xbox 360 mı?

EskoriX

Hectopat
Katılım
2 Ağustos 2019
Mesajlar
716
Çözümler
2
Arkadaşlar hepinize merhaba geçenlerde konu açmıştım, fakat yine kararsızım.
İlk olarak bütçem 500TL-700TL arası üstüne çıkamıyorum Xbox One vs alın yazmak isteyen hiç gelmesin.
PS3 mü almalıyım Xbox 360 mı? Her ikisini de detaylı inceledim oyun konusunda sıkıntım yok sadece Xbox 360 biraz daha performanslı.
PS3 Superslim mi almalıyım?
Xbox 360 mı almalıyım?
2.el almayı düşünüyorum GET açarak.
Benim tek sıkıntım cihaz arızalı gelmesin ya da arıza yapmasın bu konuda hangisi daha üstün?
Yani 2.el aldığımda arıza çıkartmasın şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 Slim almanı öneririm 2 cihazı da kullandım ve Slim'deki oyunlar daha fazla Xbox'da grafikler ve FPS sabitliği var. Almadan önce 2 cihazında FPS karşılaştırmasına ve grafik karşılaştırmasına bak ve oyunlarına da bak. 2.elde PS3 daha basit gerek oyun kol ve cihazın kendisi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 SuperSlim alın, kırık olmasın, zaten 16 GB kadar hafızaları oluyor, orijinal oyun CD'leri alın içine tak-çıkar yapıp, istediğiniz zaman oynarsınız.
 
Peki ben JTAG'li alsam ne fark olur oyunlar çok pahalı diyorlar. Tabii bende orijinalden yanayım oyun fiyatları neler JTAG sorun çıkarır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ben Jtagli alsam ne fark olur? Oyunlar çok pahalı diyorlar. Tabi bende orijinalden yanayım. Oyun fiyatları nelerdir? Jtag sorun çıkarır mı?
JTAG çiptir. Konsolun belli devrelerine ince kablolar ile lehimlenir. Çipli konsolun açılması zaman alır. Çipin kalitesine ve işçiliğin kalitesine bağlı olarak 2 dakika ile 30 dakika arasında değişmektedir. Çipli cihazlar kopya oyun oynatabilir fakat cihazın çevrimiçi özellikleri kullanılamaz.
 

Geri
Yukarı