2020'de iPhone 7 alınır mı?

Yer
Azerbaycan
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben telefona fazla önem vermiyorum, hep Samsung (Android) kullandım, şimdi iPhone'a geçmeyi düşünüyorum. Sosyal medya ve belki 1-2 oyun indiririm falan, fazla para da harcamak istemiyorum, biriktirip iyi PC almak için. Sizce normal kullanım için iPhone 7 alabilir miyim? Yıl 2020 oldu, iPhone piyasaya bayağı farklı modeller çıkarttı ama hala iPhone 7 kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden alınmaz peki? bataryası çabuk mu bozuluyor yoksa şarjı çabuk mu tükeniyor ?
Artık eskidi. Yazılım desteği yakında bitecek ve şarjı çok kısa sürede bitiyor. O fiyata alınabilecek çok daha iyi android telefonlar var.

Alınmaz. Yakın yazılımda durdurulacak. Çerçevesiz telefonlar artık her yerde iken öylesine küçük ve çerçeveli telefona para kesinlikle verilmez.

Çerçevesiz ekran zevk meselesidir. iPhone 7 batarya hariç diğer tüm özelliklerinde oldukça performanslı bir telefon. Şu an 5. yılında yapamadığı bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık eskidi. Yazılım desteği yakında bitecek ve şarjı çok kısa sürede bitiyor. O fiyata alınabilecek çok daha iyi Android telefonlar var.

Yazılım desteği daha bitmeye yaklaşmadı yanlışınız var. iPhone 6S bile iOS 14 alıyor. Ki iPhone 7 iOS 15 alacağıda malum bir bilgi telefonun en az 1. 5 en fazla 3 sene ömrü var. Pil problemi olmazsa tabii 0 alınmaz ama 2. el alınabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı