2020'de XP kullanılır mı?

Bilgisayaranızın özellikleri düşükse geçilir neden geçilmesin ,RAM belleğiniz 4 üstünde ise geçilmez XP de 4 gb RAM üstünü desteklemiyor,en stabil çalışan işletim sistemidir bence.

Konu Diğer Windows Sürümleri sürümleri içerisinde lakin ben farklı bir öneride bulunmak isterim. Eğer sorunuzun amacı sistem sıkıntısı ise hafif olan linux sistemleri denemelisiniz. Örneğin; Lubuntu, Ubuntu Mate veya Linux Lite. Ve tabi ki de XP kullanılabilir.

Bilgisayarınızın özellikleri çok çok düşükse XP'ye geçmekten yapacak bir şey yoktur, geçersiniz ama güvenlik açıkları ve desteklenmeyen yazılımlarla baş başa kalabilirsiniz. Ama bence günümüzde kullanılacak en düşük Windows işletim sistemi Windows 7 Starter'dır.

Güncel uygulamaları kullanmak önemli değilse senin için kullanılır. Donanımlar daha üst windows sürümünü kullanmana engel oluyorsa Linux tabanlı bir sistem öneririm ama ben. Farklı bir deneyim olur hem senin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı