2021 Bakü GP

Stroll, Verstappen ve Hamilton (bitirdi de puan alamadı) yarışı bitirebilselerdi bu yarışta ölüsü puana yine yetmeyecekti.
Biliyorum öyle ya da böyle yine aldı puanları işte. Performansına nazaran aldığı puan fazla ben bunu kastediyorum.

Hamilton büyük hata yaptı, bu yarışta alacağı 18 puan onun avantajına olacakken kazanma hırsı ters tepti.
Hiç Hamilton tarzı hatalar değil ama yaptı. Redbull yakın olmayı sezon sonuna kadar sürdürürse Hamilton hata yapmaya devam eder kanısındaydım, tabii fazla yapmaz ama hırs ve agresiflik baş ağrısına neden olabilir. Ben Verstappen'e çok üzüldüm ya son 5 tur kalmıştı, hak etmişti galibiyeti rahat öndeydi. En hızlı turdan sonra lastiğinin patlaması da enteresan ister istemez lastikleri fazla zorladı mı diye düşünüyor insan. Röportajında zorlamadığını söyledi. Stroll'e göre 18 tur daha yeni lastiklere sahipti, ikisinin aynı lastiğinin patlaması zorlama neticesiyle olmadığı kanaatindeyim. Bir şeye basmış olabilme ihtimalleri de var ama ikisinin aynı lastiğinin patlaması, bu kadar tesadüflük olamaz herhalde. Stroll'un ki büyük ihtimal aşınmadan kaynaklı patladı, 31 tur aynı lastikle turladı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı