2021 yılında Windows 7 kullanılır mı?

Yeni PC alana kadar 6 ay öncesine kadar Windows 7 kullanıyordum 10 yıl kullandım. Kullanılır.

Meraktan sorulmuş bir soruya öneri istemiş gibi cevap veriyorsunuz. Windows 10'dan önceki sistemleri kullanması mümkün olmayan bir sisteme sahip zaten. İmzasına bakarsanız görürsünüz.
Aynen öyle, zaten Windows 10 20H2 kullanıyorum. Yazıyı Windows 7'den yazdığıma bakmayın, Windows 7 sanal makinede kurulu.
Zaten sistemim yetersiz ve eski olsaydı 1 saniye Windows 10'da durmazdım, Windows 7 kurup keyfime bakardım. Güncel sistemlerde eski işletim sistemleri hem sürücü sorunları yaşıyor hem de yeni işletim sistemlerindeki gibi performans vermeyebiliyor. O yüzden güncel sistemlerde Windows 10 kullanılmalı.

Aynen öyle, zaten Windows 10 20H2 kullanıyorum. Yazıyı Windows 7'den yazdığıma bakmayın, Windows 7 sanal makinede kurulu.
Zaten sistemim yetersiz ve eski olsaydı 1 saniye Windows 10'da durmazdım, Windows 7 kurup keyfime bakardım. Güncel sistemlerde eski işletim sistemleri hem sürücü sorunları yaşıyor hem de yeni işletim sistemlerindeki gibi performans vermeyebiliyor. O yüzden güncel sistemlerde Windows 10 kullanılmalı.

Windows 10 20H2 nasıl bana güncelleme geldi kurayım mı?

Benim çok kötü bilgisayarım var.😞😞

20H2'yi ilk Insider Preview derlemesi geldiğinden beridir kullanıyorum. Insider'dan çıkıp final sürüm olunca da final ISO ile format attım ve hala kullanıyorum. Gayet memnunum. Eğer hali hazırda 2004 kullanıyorsanız direkt kurun gitsin.

Sisteme göre değişebilir ama genel %90 sistemler Win 8.1 SL destekliyor gereksiz hizmetleri ve uygulamaları kapatıldığında çok kullanılabilir bir işletim sistemi olacaktır Win 8.1 SL.
Benim sisteme iyi geldi 25 saniyede falan açılıyor HDD'li.

20H2'yi ilk Insider Preview derlemesi geldiğinden beridir kullanıyorum. Insider'dan çıkıp final sürüm olunca da final ISO ile format attım ve hala kullanıyorum. Gayet memnunum. Eğer halihazırda 2004 kullanıyorsanız direkt kurun gitsin.

Güncelleme mi yapayım yoksa sıfırdan format mı? ISO dosyasını nereden bulabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı