2021'in Ekim ayında PS Vita alınır mı?

Ayatgin

Picopat
Katılım
29 Haziran 2021
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır kendime el konsolu almayı düşünüyorum. Aklımda PS Vita ve Nintendo Switch Lite var. Aslında Nintendo almak istiyorum ama oyunları cok pahalı ve öğrenci olarak o oyunları alamam. PS Vita'yı ise kırdırıp emulatorler ve port edilen oyunları oynamayı düşünüyorum sizce ne yapayım? Bu arada bende PS3 var git PS3 al yazmayın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun olarak zayıf bir cihaz. Japon kültürünü ve japon oyunlarını seviyorsanız bayağı oyun var ancak çoğu Türk batı tarzı oyunları daha çok seviyor. Alınabilir ama özellikle oyun konusuna bakmak gerekli.
 
Eğer bütçen 2 bin liraya kadar çıkabiliyor ise Switch alabilirsin, biraz sabırlı olman lazım ama, şöyle 2000TL civarına zaten Switch alabiliyorsun, ama bazen eski model olanlar denk gelebiliyor (kırılabilir versiyonlar) anlamayan satıcılar ucuza veriyorlar, bazen docksuz olabiliyor sorun değil, sizde bu şekilde ilan bakıp, seri numarasını sorun.
Bu sitede seri numarasını kontrol edin;
Eğer yeşil çıkarsa alın makineyi, kendim dahil 3-4 kişiye bu şekilde çok ucuza cwfli Switch yaptık. Bence vita alma, oyun yok çoğu oyun PSP portu zaten.
 

Geri
Yukarı