2022 DGS ve askerlik tecili sıkıntısı

Çok sağ ol darısı sizin başınıza.
Ben askerlik işlerini çoktan hallettim, sağlık problemlerinden dolayı muaf tutuldum. Gene de iyi dileğiniz için teşekkür ederim.
 
İYİ günler arkadaşlar Benim de şöyle bir sıkıntım var 2020 de 2 yıllık önlisans bölümünden mezun oldum 2022 yılının 29 temmuzuna kadar tecilim var bende dgs ile uzatmak istiyorum tecilimi kayıtlar Mayıs’ta sınavda 3 Temmuz 2022 de sınava girsem bile sonuçların açıklanmasına tecilim yetmiyor galiba öyle bir tecil hakkım olabilir mi sınava girebiliyorum tarihe göre ama sonuç açıklanması tecil süremi geçiyor acaba yardımcı olabilirmisiniz çok teşekkürler şimdiden
 
Ben de DGS ile lisans düzeyinde öğretime geçtim okula kayıt yaptırdıktan sonra tecilim ileri bir tarihe otomatik olarak aktarıldı.
Benim sorunum tecilim 29 Temmuz’da bitiyor DGS sınavı 3 Temmuz’da sınava girebilirmiyim girdim diyelim askerlik şubesi bana sonuçlarımın açıklanması kadar süre verir mi tecil süresi kazanırsam zaten uzayacak tecilim
 
Benim sorunum tecilim 29 Temmuz'da bitiyor DGS sınavı 3 Temmuz'da sınava girebilir miyim girdim diyelim askerlik şubesi bana sonuçlarımın açıklanması kadar süre verir mi tecil süresi kazanırsam zaten uzayacak tecilim.

Ön lisans bittikten sonra 1 veya 2 sene ek tecil hakkın oluyor sanırım askerlik şubeye gidip tecil süreni uzatabilirsin.
 
Merhaba 2 yıllık bir üniversiteden mezun oldum ve 2 yıl tecil sürem dolduktan sonra 1 ocak 2023 de tecil sürem sonlandı ve şu an dgs ile 4 yıllık bir bölüm kazandım askerliğimi tekrar tecil ettirebilir miyim otomatik tecil olur mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı