2022'de iPhone X almak mantıklı mı?

Şarj ve kasa takıntınız yoksa. Bütçe olarak da kısıtlıysanız 2020 İp SE alınabilir. Günde max 2 kere şarj edersiniz. Oyun oynamıyorsanız bir günü çıkarır. İşlemcisi 11 ile aynı güncelleme desteği de hemen kesilmez.

Kasa ve şarj önemli diyorsanız bütçe zorlayıp temiz garantili ip11 almanız şuan daha mantıklı.
Yok illaki x serisi olacaksa XR 'dan başka cihaz öneremem.

İOS şarj değilse android tarafında seçenekler daha fazla.

Tamamen bütçe meselesi.
Se ekranı çok küçük geliyor önceden kullanmıştım.Oyun pek oynamıyorum.
Şarjı bir günümü çıkarsa yeter.
İphone kullanmak istiyorum, uzun süreli kullancağım çünkü.
İphone 11 ban biraz pahalı geldi bütçeme yeterli değil, acelesi yoktur biriktirip alırım ama değermi ve fiyat düşermi ?

İphone kullanmam daha mantıklı geliyor bana, uzun süre kullanacağım çünkü.
iPhone'un sevdiğim özeliğide bu. Uzun süre kullandırtıyor.

Tamir gören cihaz muhtemelen orijinal ekran taktırmamıştır ve değeri düşmüştür ?

Face ID'si çalışan bir İphone X almak mantıklımı peki ?
Kardeşim sana benden tavsiye tamir görmemiş herhangi bir yeni nesil iphone u(orta tuşsuz çünkü orta tuş şuan gayet anlamsız) alıp mutlu mesut kullanman olacaktır. Ayrıca face id büyük kolaylık neden çalışmayanına para veresin(rustin denen mantık düşmanı arkadaşa ithafen söylüyorum:D:D)Paran yetiyorsa 11 alırsın yetmiyorsa x veya xr arasında kalıyorsan(fiyatları aynı sayılabilir) xr alman mantıklı. Ayrıca tamir gören cihaz mesajına ithafen de apple zaten asla dışarıya parça vermiyor. Apple storeda tamir gördüyse zaten belgesi mevcut olur ve face id çalışır vaziyette geri gelecektir.

Se ekranı çok küçük geliyor önceden kullanmıştım.Oyun pek oynamıyorum.
Şarjı bir günümü çıkarsa yeter.
İphone kullanmak istiyorum, uzun süreli kullancağım çünkü.
İphone 11 ban biraz pahalı geldi bütçeme yeterli değil, acelesi yoktur biriktirip alırım ama değermi ve fiyat düşermi ?
Türkiye'de kalkan şey inmez bunu aklınıza yazın hocam.
Yani şu ekonomide indirim çok ekstrem bir olay.
iphone 11 sıfır olarak şuan için pahalı. ikinci elde 10-11 arasında temiz garantili rahatça bulunabiliyor.

XR konusunda da işlemcisi 11den bir önceki nesil olan A12 Bionic işlemci.
Bataryası X'e göre daha yüksek.
Kamerası bir nesil daha iyi .
Güncelleme desteği 1 yıl daha fazla alacak.

b
Hocam neden mantıksız olduğunuda söyleseniz daha iyi ve açıklayıcı olur.
X ve XR arasındaki fark nedir ?
en yukarda açıkladım sana tekrar buraya yapıştırıyorum. Daha yeni ve kronik sorunsuz bir kasa, daha hızlı bir face id, lcd olduğu için daha uzun pil ömrü, daha uzun güncelleme alacak olması ve daha yeni bir işlemci bulunması

Kardeşim sana benden tavsiye tamir görmemiş herhangi bir yeni nesil iphone u(orta tuşsuz çünkü orta tuş şuan gayet anlamsız) alıp mutlu mesut kullanman olacaktır. Ayrıca face id büyük kolaylık neden çalışmayanına para veresin(rustin denen mantık düşmanı arkadaşa ithafen söylüyorum:D:D)Paran yetiyorsa 11 alırsın yetmiyorsa x veya xr arasında kalıyorsan(fiyatları aynı sayılabilir) xr alman mantıklı. Ayrıca tamir gören cihaz mesajına ithafen de apple zaten asla dışarıya parça vermiyor. Apple storeda tamir gördüyse zaten belgesi mevcut olur ve face id çalışır vaziyette geri gelecektir.
Eğer beni gerçekten memnun edecekse X'den, 11 alabilirim.
Alırken telefonun nelerine dikkat edip almam lazım, temiz cihaz olduğunu nasıl anlayabilirm ?

Türkiye'de kalkan şey inmez bunu aklınıza yazın hocam.
Yani şu ekonomide indirim çok ekstrem bir olay.
iphone 11 sıfır olarak şuan için pahalı. ikinci elde 10-11 arasında temiz garantili rahatça bulunabiliyor.

XR konusunda da işlemcisi 11den bir önceki nesil olan A12 Bionic işlemci.
Bataryası X'e göre daha yüksek.
Kamerası bir nesil daha iyi .
Güncelleme desteği 1 yıl daha fazla alacak.
Xr mı 11 desem ne dersiniz peki ?

Xiaomi Note 8 Pro kullanıyorum ve gerçekten sıkıldım bu telefondan.
Çok fazla kronik sorunu var ve kullanışlı değil.
2800₺ teklif aldım buna. Üstüne biraz daha ekleyip yeni bir telefon almak istiyorum. 2. el temiz bir cihaz bulabilir miyim?

Hocam X yerine XS tercih edebilirsiniz ekran ı ve kamera Zoom'u daha iyi.

Eğer beni gerçekten memnun edecekse X'den, 11 alabilirim.
Alırken telefonun nelerine dikkat edip almam lazım, temiz cihaz olduğunu nasıl anlayabilirm ?
Telefonun altında iki adet vida olur onları kontrol edebilirsin vidalarda aşınma renk değişimi gibi bi durum varsa almazsın. Bu vidalar hassasdır mudahalede kendini belli eder. Ayrıca bir çok durumu kafanda birleştirmen lazım ucuz peynir fare kapanında olur yada alacağın kişiyi konuşması falan kendini ele verebilir yalan söyeleyebilir vs vs bu şekilde uzar gider.

Telefonun altında iki adet vida olur onları kontrol edebilirsin vidalarda aşınma renk değişimi gibi bi durum varsa almazsın. Bu vidalar hassasdır mudahalede kendini belli eder. Ayrıca bir çok durumu kafanda birleştirmen lazım ucuz peynir fare kapanında olur yada alacağın kişiyi konuşması falan kendini ele verebilir yalan söyeleyebilir vs vs bu şekilde uzar gider.
Face ID'si çalışmayan telefon almamalıyım birde herhalde değilmi ?
Ekranı değişmiş olabilir. Alırken çalışıp, ilerde bozulma durumu olurmu peki ?

Hocam X yerine XS tercih edebilirsiniz ekran ı ve kamera Zoom'u daha iyi.
X'in yerine Xr tercih ettiler işlemcisi daha iyiymiş diye, siz neden Xs' tercih ettiniz ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı