2022'de LoL'e Başlanır mı?

@504940 Senin elo yüksek sanırım. :) Bende 2015'te başlamıştım. 2 senedir dereceli oynamıyorum. Normal veya eğlence modu oynuyorum. Sakin kalman imkansız. Ben de ilk başlarda unrunked ve düşük elonun yaş oranı küçük çocuklardan oluşuyor ama ne kadar sorun çıkarabilirler ki diyordum. Bunlar çocuk değil başka bir şey. Bizde küçüklüğümüzde Metin2, Silkroad falan oynardık. Tanımadığımız insanlara ne küfür ne hakaret ederdik. Bunlar sanki kendilerini ulaşılmaz zannediyor, adam keyfi ağzına ne gelirse sövüyor. Adam battal gazi gibi yaldır yaldır 4 kişinin ortasına atladı. Yanında da bir ben varım. Niye izliyorsun, dalsan alırdık dedi başladı küfüre, gel de çıldırma. Oyun bilgisi komple sıfır zaten. Hiç birisi de bir kere ne herolardaki skillerin özelliklerini okumuştur ne de itemlerin. Adam hangi heronun tipi hoşuna gidiyorsa alıyor. Önerilenlerden itemi düzüyor. Sonra başlıyor rastgele tuşlara basmaya. Ondan sonra niye izliyorsun. Dalsan alırdık. :) Oyunu seviyorum ama hayattan soğuttular. Yeni sezonda yüksek eloya çıkıp biran önce kurtulmak istiyorum. Bitmiyorlar çünkü. Bir kitle büyürken tam azaldılar diyorsun öbür yandan yeni velet kitlesi geliyor. Şu oyuna yaş sınırı gelmediği sürece böyle de devam eder.
Oyunda zaten yaş sınırı var fakat Çin'de olduğu gibi bir uygulama olmadığı sürece bir şey ifade etmiyor. 10 yaşında çocuk kayıt olurken 18 yazıp giriyor. Bazen çok sinir bozucu adamlar gelebiliyor bu tarz adamlara bende çok tilt oluyorum ama adamla chatte flameleşmiyorum LoL'ün düşük elosu çok tuhaf bir yer sunucunun aşırı büyük bir kısmı Demir ve Gold aralığında yaklaşık %80 kadar olması lazım bundan dolayı burada her tür insanla karşılaşabilirsin Yüksek eloya çıkmak istiyorsan önce takım arkadaşlarını yeri geldiğinde satmayı öğren düşük eloda takım arkadaşların yanlış call atar oyunu bildiklerini sanarlar bu yüzden tfler hariç kişisel oyna tf öncesinde takımının en bilgilisi olarak takımındakileri yönlendir şöyle şöyle yapıp girelim diye chate yaz çok kısasından takım arkadaşlarını öne geçirecek şeyler yap her türlü kazanılır Dereceli Tek/Çift oynuyorsun takımın iyi gelmeyecek hiç bir zaman sen onları taşımayı öğrenmelisin. LoL'de şöyle bir denklem var 10 oyun atıyorsan dördünü kazanırsın dördünü çeşitli sebeplerden kaybedersin diğer iki oyunu ise senin oyunculuğun belirler bu iki oyun arta arta seni lig atlatır Takım arkadaşların senin düşük eloda olduğundan dolayı sadece 25 dakika falan gördüğün ve bir daha karşılamayacağın NPC'ler olacak ama sen bu oyunu seviyorsan ve oynuyorsan bu NPC'lere tilt olduğundan dolayı belki elo hell'e gireceksin ve lig çıkamayıp iyice tilt olup düşeceksin. Benimde nadirde olsa çok sinirlendiğim anlar oldu ama LoL mentalite oyunu, insanız ama bir insana sinir olduğundan dolayı onunla sövüşerek maçı satmak çok mantıksız düşük elodan çıkmak için Solo Carry atabilecek şampiyonlar oynamanı tavsiye ederim
 
Başlanır. 2017'den beri aktif olmasa da oynuyorum. Bu aralar aktif oynuyorum, arkadaşımla konuşarak oynadığımız için saygı çerçevesinde rahatça anlaşıyoruz. Abartanlar biraz boş yapıyor bence. Hep LoL'e karşı gereksiz bir nefret var, toxic oyuncu her oyunda var maalesef.
 
Çabuk sinirlenen biriysen bu oyunu oynamanı tavsiye etmiyorum, sebebi de kitlesi çok kötü. Kitlesi çok kötü olduğundan dolayı da her el sinirleneceksin.
Wallaha çabuk sinirlenen biriyim dün en azından hayatımda bir kere bile denemiş olayım dedim. Ama yok olmadı tavsiye etmeyenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Oyunu da zaten 20 dk oynadım sildim.
 
Oynancak oyun değilki lol mario gibi grafikleri var bir eğlencesi yok.Ben lolü sadece aatrox oynamaktan zevk aldığım için oynuyorum.Aatroxu silseler ben ölene kadar lol oynamam daha.Silerim pc den.Rdr2 aldım onu oynuyorum oyun dediğin böyle olur lol amele işi
 
2022 yılına gelmişiz kendine boşuna eziyet etme başlamadan vazgeç bu oyunlar zevk vermez sadece yükselince haz verir o da çok bir şey değil gerek yok. Bu yıldan sonra hiçbir rekabetçi oyuna başlamanı tavsiye etmem.
 
Metin2'ye bile başlanır fakat LoL'e baslama kardeşim 2 yıl Mobile Legends oynamistim her el ettiğim küfürlerin yaktığım sigaranın haddi hesabı yok sana tavsiyem takımına Low'lar gelse bile tek basına bir şeyler yapabileceğin oyunlara yönelmen. Çabuk sinirlendiğim icin Mobile Legends'ten sonra bir süre PUBG oynadim 2 kişilik giriyordum yanımdaki ölse bile karşımdaki 2 kişi vurabildigim icin sorun olmuyordu. Şu an güncel olarak Valorant ve Apex Legends oynuyorum en azından feedleme yok ve yine yanındakiler ölse bile sen iyiysen el kazanabiliyorsun, LoL'de karşı takım senin arkadaşlarını oldurdukce hızlı item dizdiginden tek basına bir şey yapamıyorsun maalesef bu da sinir krizleri geçirtiyor insana.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı