2023 seçimine ve geleceğe dair bir umudunuz kaldı mı?

• Konuyu başlatan 262364
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 1.812
Benim hala umudum var. Eğer Kemal 2.tura kalırsa birçok partinin Kemal'i destekleyeceğini düşünüyorum (İnce'nin daha önce böyle açıklamaları vardı) böylece seçimi 2.turda kazanabilirler. Seçim sonrası ise çok önemli, kazandıktan sonra mutabakat metninde ki şeylerin yarısını bile yapsalar ülkeye büyük getiri sağlarlar. Yapmayıp AKP gibi devam ederlerse bir daha ki seçimi kaybederler. Şunu da ekleyeyim eğer AKP gibi devam ederlerse bir daha ki seçimi muhtemelen İnce kazanır.

Bilmeyenler için mutabakat metni

Benim hala umudum var. Eğer Kemal 2.tura kalırsa birçok partinin Kemal'i destekleyeceğini düşünüyorum (İnce'nin daha önce böyle açıklamaları vardı) böylece seçimi 2.turda kazanabilirler. Seçim sonrası ise çok önemli, kazandıktan sonra mutabakat metninde ki şeylerin yarısını bile yapsalar ülkeye büyük getiri sağlarlar. Yapmayıp AKP gibi devam ederlerse bir daha ki seçimi kaybederler.

Bilmeyenler için mutabakat metni
Partiler desteklemesine destekler ama halk destekler mi tartışılır.

AKP'den kurtulmak için tek çare bu. Partilerine bağlı olan kişiler destekler ama kararsız kişiler destekler mi bilmiyorum.
Halkın, hatta muhafazakar kesimin desteklediği muhalif adaylar bile kendini bu kadar geri çekmesi kararsız seçmeni Cumhur ittifakına doğru yöneltti. Maalesef ki çok zor gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı