2023'e kadar zam yapmayacağını söyleyen TurkNet zam yaptı

Sizi bilmem ama TurkNet bana zam yapmayacağını söyledi. :DEki Görüntüle 1457240
TurkNet en azından sabit fiyat garantisi sözü verdiği abonelere zam yapmıyor. Yani sözünü tutmuş.

Yine de Netspeed kullanıcısı olan ben statik IP dahil 169 TL para veriyorum. TurkNet'te ise sadece paket fiyatı 170-180 TL olmuş. Statik IP'yi de ekleyince fiyat artıyor. O yüzden ben Netspeed'den memnunum. :)

Bu arada konu dışı ama profil fotoğrafınızdaki kişi kimdir?

TurkNet en azından sabit fiyat garantisi sözü verdiği abonelere zam yapmıyor. Yani sözünü tutmuş.

Yine de Netspeed kullanıcısı olan ben statik IP dahil 169 TL para veriyorum. TurkNet'te ise sadece paket fiyatı 170-180 TL olmuş. Statik IP'yi de ekleyince fiyat artıyor. O yüzden ben Netspeed'den memnunum. :)

Bu arada konu dışı ama profil fotoğrafınızdaki kişi kimdir?
Ben NetSpeed'den TurkNet'e geçtim. Hizmet kalitem gözle görülür bir şekilde arttı, hat değerlerim iyileşti. Bana zam gelmeyeceği için benim için sorun yok.

Profil resmimdeki kişi bir Star Wars karakteri. Sheev Palpatine.

Ben NetSpeed'den TurkNet'e geçtim. Hizmet kalitem gözle görülür bir şekilde arttı, hat değerlerim iyileşti. Bana zam gelmeyeceği için benim için sorun yok.
O zaman gayet iyi. Ben şu an için Netspeed'den memnunum. Fakat ileride Netspeed kötüleşirse ve servis sağlayıcı değiştirmek istersem TurkNet'i düşünebilirim. :)
Profil resmimdeki kişi bir Star Wars karakteri. Sheev Palpatine.
Tahmin etmiştim aslında fakat yine de sormak istedim. :) Ben de Star Wars hayranı olduğum için "Palpatine mi bu acaba?" dedim. :)

O zaman gayet iyi. Ben şu an için Netspeed'den memnunum. Fakat ileride Netspeed kötüleşirse ve servis sağlayıcı değiştirmek istersem TurkNet'i düşünebilirim. :)

Tahmin etmiştim aslında fakat yine de sormak istedim. :) Ben de Star Wars hayranı olduğum için "Palpatine mi bu acaba?" dedim. :)
Bölüm 3'teki malum düello sırasında milisaniyelik yüz ifadesi. :)

Benim beynim yetmedi. Bu görsel ne oluyor? Yani bana pişkin pişkin "Eğer hemen 10 aylık faturanızı ödemeye başlarsanız 139.90 TL'den ödeyeceksiniz " anlamına mı geliyor yoksa benim okuma yazmam mı yok, yanlış mı anlıyorum?

35mb alan bir müşteri ile 100mb alan bir müşteri aynı faturayı ödüyorsa bir sorun var. Verilen sözlerin tutulmaması cabası.
Screenshot_20220720-164326_Outlook.jpg

Benim beynim yetmedi. Bu görsel ne oluyor? Yani bana pişkin pişkin "eğer hemen 10 aylık faturanızı ödemeye başlarsanız 139.90 TL'den ödeyeceksiniz " anlamına mı geliyor yoksa benim okuma yazmam mı yok, yanlış mı anlıyorum?

35MB alan bir müşteri ile 100 MB alan bir müşteri aynı faturayı ödüyorsa bir sorun var. Verilen sözlerin tutulmaması cabası.
Eki Görüntüle 1457434

Hocam bu sayfaya nereden girdiniz?

Bunun asıl sebebi Türk Telekom. Hiç hesapta yokken port ücretlerine yapılan zammı mecbur faturalara yansıtmak durumunda kalıyorlar.

Hesapta yokken derken? Port ücretlerinin 1 Haziran 2022'den itibaren artacağını TT aylar öncesinden haber vermişti. Buna rağmen TurkNet yılda bir kere zam yapacağını ve 2023 Hazirana kadar sabit fiyat sunacağını vs. İddia ederken 2. zammı da gömdü. Yeni TurkNet'e geçiş yaptım ve bana zamdan etkilenmeyeceğimi söyleyen bir mail atmışlar destek kaydı açtım doğruluğunu teyit etmek için fakat buna rağmen iptal edip başka sağlayıcıya geçiş yapma isteği gelmedi değil. TurkNet son zamanlarda feci bozdu. İnsanlar 100 üstü hızlar için vs açıklama beklerken her yere aynı kopyala yapıştır cevabı yazmalar mı dersin, kendini TurkNet olarak tanıtan dolandırıcılara bilgi sızdırma mı dersin, kendileri istedikleri kadar iddia edebilirler 3. kişilere veri satmadıklarını ben inanmıyorum. Kendileri satmıyorsa bile sitelerinde vs bir veri sızıntısı, veri açığı var ki bu insanlar benim bilgilerime erişiyor adresime kadar. Sonrasında 1 zam derken 3 ay sonra 2. zam açıklaması mı dersin, kendi forumlarında açılan istemedikleri konuları silmeleri, kitlemeleri, sansürlemeleri mi dersin bir sürü olayı var. Kendileri kaybeder, çok felaket müşteri kaybedecekler. Önceleri önerilerde TurkNet'i önerirdim fakat bundan sonra önermeyeceğim mesela. Artık o eski şeffaf, yenilikçi TurkNet yok ortalıkta.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı