2023'te iPhone 11 Alınır mı?

1000 dolarlık cihazın 3. parti uygulamalara ihtiyaç duymasını normal karşılıyorsan, ben senin normal karşılamanı garip karşılarım.
1000 dolarlık telefonunun yaşattığı deneyimi o zamanlar Android dünyasında hiçbir telefon yaşatmıyordu. Gerek kamera, gerek arayüz, gerek malzeme kalitesi ve amiral gemisi hissiyatı, gerek panel ve gerek sonsuz ekran :D Söylemekten bıktım, S10+ zaten Android 12 ile son güncellemesini aldı ve Android 12 ile bahsi geçen, oyun performansını olumsuz etkileyen servisler devre dışı bırakıldı/kapatıldı. Şu an herhangi bir 3. parti yazılıma ihtiyaç duymuyorsun yani.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her şey kas gücü değil, yapay zeka da bir o kadar önemli. S10+'ın sensör ve lensleri 12 Pro Max'den daha zayıf olsa da gece çekimlerinde daha iyi çekiyor.
Kamerada ezici üstünlük? :D Bizzat kendim uzun uzun kıyaslamasam da inanacağım bir söylem değil.
S21 FE bile iPhone 11 kadar detaylı ve canlı çekemiyor. Canlılık kavramı göze hoş gözüken renk paletleri değil haberiniz olsun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fotoğraflarda ezici olmasa da bariz bir üstünlük söz konusu. Video performansında ise ezici üstünlük var.

Siz neye göre iyi diyorsunuz bilmiyorum ama benim düşüncem net. 11'in kamerası(arka kamera paketi, ön kamera değil) S20 FE'den iyi değil. Sırf bu konu yüzünden iPhone 11 alıp videosunu çekesim var ancak hayatta kullanmayacağım cihaz elimde kalır/satarken zarar ettirir diye çekindiğim için adım atamıyorum.
Elinde mi kalır ? Satarken zarar mı ettirir ? En çok piyasası olan cihaza elimde kalır diyorsanız... Başka bir şey demeye gerek yok.

Ama A13 Bionic Snapdragon 865'ten çok daha iyi.

Hangi cihazdaki 865i ve hangi cihazdaki A13 bionic işlemcisini referans alıyorsunuz?
Mi 10T de kullandım iPhone 11'de kullandım açık ara Mi 10T daha iyi oyun oynatıyor.
Yakın bile değiller. İPhone performansını düşürüyor bir süre sonra.

Son düzenleme:
iPhone 11'in bataryası da çok farklı değil, hatta S22 daha iyi denilebilir.

Reis senin amaç ne ya? Millete burada yalan yanlış bilgiler veriyorsun resmen milletin fikirlerini manipüle ediyorsun. Ben sırasıyla iPhone 11 12 S22 ve şu anda 14pm kullanmış birisi olarak bu yazdıklarından anladım ki senin hayatın boyunca gidip MediaMarkt vatan da falanda dahil olmak üzere eline ya S22 geçmemiş ya iPhone 11 geçmemiş. İkisi de geçmemiş bile olabilir durum o kadar vahim. S22 dediğin cihaz ekranı 60Hz'e alıp ekran parlaklığını falan seviyeli kullanırsan 4 saat ekran süresini 4.5 saat ekran süresini zarla zorla çıkaran bir cihaz? Nasıl oluyormuş da iPhone 11'in ondan bir farkı yok hatta S22 daha iyi bile denilebiliyor? Ancak ve ancak S22'nin OLED panel olmasından dolayı ikisini de 100 sarjla YouTube'dan saatlerce film video izlemek için açık bırakıp sadece bu şekilde bir test yaparsan S22 24Hz'e kadar çeker ekranı ve AMOLED'in balından kaymağından dolayı belki diyorum bak yan yana hiç denemedim hiç bu kadar uzun süre video da izlemedim iki cihaz da kullanımımdayken belki ancak o zaman pil konusunda bir şeyler denilebilir ama sen günlük hayatında açıp 5 saat video mu izleyerek geçiriyorsun açıp WhatsApp'tan mesaj atmıyor Instagram'dan postlara bakmıyor kamera kullanmıyor bir oyun falan oynamıyor musun? iPhone 11 şu anda alınmaz. Cihazın globalde çıkış fiyatı bir önceki senenin ucuz olarak nitelendirilen XR ından bile daha ucuza çıkmıştı. Bu yüzden globalde HD LCD ekranını ve kötü yanlarını görmezden gelinebilir fakat Türkiye'de şu anda Samsung Türkiye'nin yaptığı fiyat politikasıyla S22 ve iPhone 11 aynı fiyatken iPhone 11 S22'nin leş iğrenç piline rağmen alınmaz. S22'nin işlemcisi daha iyi. Ekranı daha iyi 120Hz ekranın var Apple'ın makbul muteber güncelleme desteğinden bir eksiği olmayacak hatta belki artısı bıle olacak şu anda en cok guncelleme almış cıhaz iPhone 6S ( 6 guncelleme aldı ) gerı kalan cıhazlar 5 belki 4 guncelleme alarak hayatına veda ettı eger kı 6S gıbı 6 guncelleme almazsa ki şu anda IPhone'lar arasında bu bır rekor daha baska 6 guncelleme alan cıhaz yok S22'den daha once bıtecek guncellemesı.

Senin hayatın boyunca gidip MediaMarkt vatan da falanda dahil olmak üzere eline ya S22 geçmemiş ya iPhone 11 geçmemiş. İkisi de geçmemiş bile olabilir durum o kadar vahim. S

Kişisel telefonum olarak iPhone 11 ve S21 FE kullandim. Virgül kullansaydın anlayabilirdim belki yazdıklarını.

Bir denk göstermemiz gerekirse Snapdragon 888 zaten.
Arkadaşlar sormak istiyorum bunu neye göre diyorsunuz?
Hayretle okuyorum yazılarınızı.
Bilmediğimiz bir konu varsa lütfen aydınlanalım bir şey getirinde.
A13 dediğimiz işlemci 11 ile 11 Pro Max'de bile aynı çalışmıyorken bu özgüven gerçekten göz yaşartıcı.

Benden test isterseniz buyrun.

Öyle A13 falan değil. A14 ve A14'ün en verimli çalıştığı 12 Pro Max kasası.
Bu arada ben 865'in A14'den güçlü olduğunu falan iddia etmiyorum. Kasa farkının işleri ne kadar absürt değiştirdiğini göstermeye çalışıyorum.

Referans almaya gerek yok. SoC olarak üstün zaten.

A13 Bionic'in dengi Snapdragon 888'dir.

Öyle A13 falan değil. A14 ve A14'ün en verimli çalıştığı 12 Pro Max kasası.
Bu arada ben 865'in A14'ten güçlü olduğunu falan iddia etmiyorum. Kasa farkının işleri ne kadar absürt değiştirdiğini göstermeye çalışıyorum.

Dediğiniz gibi cihazın soğutması çok önemli bir etken. O yüzden sordum arkadaşlara hangi cihazı referans alıyorsunuz diye.
Cihazdan cihaza performans farkı aşırı fark ediyor.
Anlamayanlar için bilgisayar işlemcisinden 13900K'ya örnek verelim bu işlemci sıvı soğutucu olmadan performanslı çalışabilir mi?
Aynı şey telefon işlemcilerinde de geçerli. Soğutma sistemi kötü olan telefondan iyi bir işlemci olsada hayır gelmez.
Kendim Mi 10T de kullandım iPhone 11 de kullandım. Bakın arkadaşlar yakın bile değiller sürdürülebilir performans noktasında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı