2023'te zorunlu askerlik kalkacak mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleriyiz, gerekirse vatanımızı koruruz. Sizde evinizde oturup izlersiniz.

Seni savaş esnasında görmemiz lazım belki de hepimizden önce savaş meydanını terkedip yurt dışına kaçacaksın nereden bilelelim kim bilebilir ki? :D
Öyle profil fotoğrafına Atatürk resmi koymakla ne milliyetçi ne de Atatürkçü olunuyor. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Seni savaş esnasında görmemiz lazım belki de hepimizden önce savaş meydanını terkedip yurt dışına kaçacaksın nereden bilelelim kim bilebilir ki? :D

Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri Çanakkale'de cephede kaçmak yerine canı pasına olsun bu ülkeyi savundularsa bizde yaparız. Bizler sizin gibi askerlikten kaçmayız.
 
Askerliğin profesyonel olması lazım. Asteğmen olarak askerlik yaparken askere alınmaması gereken o kadar fazla geri zekalı insan bozuntusuyla uğraştım ki bana gelen şikayetleri ve gödüklerimi anlatsam hak verirsiniz. Belki askerliğini yapanlar bana hak verecektir.
Gece kafayı kırıp kendine faça atıp devresini rehin alan zibidileri mi ararsın, milletin efendi, eli yüzü düzgün terbiyeli çocuğunun parasına hattana musuna göz diken zibidileri mi ararsın, yoksa durduk yere koğuşa su basıp alt devrelerini gecenin bilmem kaçında su çektiren yavşakları mı ararsın, pisuvara sıçan adam bir kenara, mıntıka temizliğinde kullanılan fırçayı tuvaletin deliğine tıkan adamı mı arasın, milletin yediği yemeğe ve kahvaltıya göz dikenleri mi arasın yoksa milletin eşylarını çalıp yüzsüzce yer değiştrimiş bu diyen onursuzları mı ararsın? Yemek yemesini bilmeyen, tuvalet kullanmasını bilmeyen, temizlenmeyi bilmeyen hatta ve hatta Türkçe konuşamayan yani iki kelimeyi bir araya getiremeyen, her türlü arsızlığı, pisliği, hırsızlığı yapan insanları askere alıyorlar. Askerlik mesleğini yapabilecek insanları asker yapmak lazım. Her 20 yaşını dolduran adamı askere almamak lazım.
 
Asker olmayı istemeyenlerin max yalan :
Daha kalkmadı da arkadaşlar zorla götüremezler diyorlar da askerlik vakti gelince eve kadar geliyorlar. Kendim bizzat gördüm abim diye sevdiğim bir adam vardı, çok severim kendisini şu an askerde. 2 ay önce askerliğe çağırdılar gitmedi, evde oturdu bir gün onla beraber evde onun banka işlemlerine yardımcı oluyordum o sırada pat kapı çaldı askerler geldi. İçeri daldılar, yakaladılar bu abim diye sevdiğim kişiyi direkt götürdüler ne kadar dirense de askerlere karşı koyamadı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı