2024 LGS nasıl geçti?

Türkçe ve fen zordu. Diğer derslerin hepsi çok kolaydı. Türkçede paragrafta çok iyiydim, dil bilgisinde kötü ama bütün yanlışlar paragraftan çıktı.
Türkçe 20/15
İnkılap 10/10
Din 10/10
İngilizce 10/10
Matematik 20/15 (2 boş)
Fen 20/15
Denemelerde en iyisi hep fen ve Türkçe geliyordu bende. Neredeyse Full yapıyordum. Burada bir aksaklık oldu:D yüzde kırkımla çalıştım diyebilirim. Bana göre çok zorlamanın manası yok.
Hocam matematiğiniz kötü çünkü kesirleri ters yazmışsınız. 😆

Türkçe ve fen zordu. Diğer derslerin hepsi çok kolaydı. Türkçede paragrafta çok iyiydim, dil bilgisinde kötü ama bütün yanlışlar paragraftan çıktı.
Türkçe 20/15
İnkılap 10/10
Din 10/10
İngilizce 10/10
Matematik 20/15 (2 boş)
Fen 20/15
Denemelerde en iyisi hep fen ve Türkçe geliyordu bende. Neredeyse Full yapıyordum. Burada bir aksaklık oldu:D yüzde kırkımla çalıştım diyebilirim. Bana göre çok zorlamanın manası yok.

Kesirler ters olduğundan okurken inanılmaz rahatsız hissettim.

2024 LGS şu ana kadarki en saçma LGS olabilir. Türkçe zor, matematik kolay, fen kolay; sözelin bu kadar zor olması ve sayısalın bu kadar kolay olması çok saçma.
Edit:
Türkce:16/3
Ink 9/1 ( yanlış yaptığım hatali bence)
Din 10.
Ing 5/1
Mat 17/1
Fen 17/2
Türkçede boşumdan emin olmadigim icin mal gibi işaretlemedim. Sizce % 5 gelir mi?
Geçen sene girdim ve çok kolaydı deneme olsa fulleyebileceğim bir sınvadı fakat toplam 8 yanlışım çıktı çok kafana takma istediğin gibi bir sonuç gelmezse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı