LGS nasıl geçti?

Ben 2 sene önce TEOG'a girmiştim. Şu an oturduğum bölgenin en yüksek puanlı okulunda okuyorum. Okulda altmışa yakın öğretmen var fakat bunların sadece 5-10 tanesi alanına hakim, işini bilen hocalar. Gerisi sadece o gün anlatacağı konuyu ezberleyip gelen, zor sınav yapmayı iyi öğretmenlik zanneden tipler. Fakat en azından okulun çevresi oldukça iyi. Nezih bir muhit zaten. O yüzden size önerim gideceğiniz okulun çevresini ve ortamını öğrenin. Ayrıca puanınızın yettiği fakat aynı zamanda evinize yakın olan okula gitmenizi öneririm. Sırf puanı 5 puan daha yüksek diye evinizden 20-30 KM uzaktaki okula gitmeyin.

POT-LX1 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

MEB'in yayınladığı cevaplara göre doğru cevap C. Ben, siz dahil çok az insan doğru yaptı bu soruyu. Sizi tebrik ediyorum.

Kitapçık değişince cevap değişmiyor. A,B,C ve D'nin konumları tüm kitapçıklarda aynı ve evet, cevap A (MEB'e göre).

Elbette artacak.

Düşünmenize gerek bile yok, çok iyi bir yere girersiniz tebrikler.

Şu anda hesaplayamazsınız. Genele göre kaçlık dilimdesiniz öyle hesaplanıyor.
Teşekkür ederim.

Liseye yeni geçecek arkadaşlara sesleniyorum okul seçme işlemlerini doğru şekilde yapın. Ben yanlış bir seçim yaptığımdan dolayı istediğim okulu kazanamadım (sınavsız ama ilçenin en iyi okulu)
ve sonuç olarak eskiden meslek bu sene ise anadolu lisesine çevrilmiş bir okula gidiyorum. Okul idaresi ve öğretmenler olabildiğince size anadolu liseli gibi davransada bahçeye çıktığınızda iş öyle olmuyor ortam leş.
Okul sınavsız olduğundan dolayı 85-90 ortalamalı ( 3 sene ortalaması ) bir kişiyle 55-60 ortalamalı biri aynı sınıfta olucak anlamına geliyor. Kendi sınıfımdan biliyorum bu kişilerin ise okumaya pek niyeti yok. Sıkıldıklarından dolayı okula geliyor.Çok uzattım ama elmas her yerde elmastır. Böyle bir şey başınıza gelirse ortama uymayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı