Sınavın üçte birini boş bırakmışsın ne konuşuyon hocam sen.Kendiniz kotü yaptınız diye herkes kötü yapacak diye bir şey yok sorular zaman alıcıydı ama kolaydı.
Sınavın üçte birini boş bırakmışsın ne konuşuyon hocam sen.Kendiniz kotü yaptınız diye herkes kötü yapacak diye bir şey yok sorular zaman alıcıydı ama kolaydı.
Beklediğimden kolaydı Türkçe 2 boş matematik 1 boş gerisini yaptım.
Beğenmedim atanlar kıskanmış galiba.![]()
Kimse artistlik yapmasın. Sabahtan beri 30 net yapan adamlar gelmiş sinav basitti diyor. Arkadaşlar sınav gayet de zordu. Evet arada kolay sorular var ve sizin sadece o kolay soruları çözmüş olmanız soruların kolay olduğu anlamına gelmiyor. Türkçede paragrafları zorlayıp matematikte deneme yanilma soruları yığarak zamanı sömürmeye oynamışlar. Feni bilmiyorum ama sosyal için de doğru düzgün deneme çözmüş herkesin ulaşabileceği bir konu vardır ki o da sınavın özellikle süre üzerinden eleme yaptığı. Sorular zaman alıcı olduğundan ve anlaşılması zor olduğundan dolayı TYT gibi "Temel Yeterliliğini" ölçen bir sınav için orta-zor denebilecek bir seviyedeydi.
Daha iyi yaptım kanka, matematiğe son yarım saat kala bakabildim, herkes çıkarken aklıma geldi bakmak. 86 net sadece matematikten geliyor. Sen daha toplam net olarak 86'yı görmemişsindir, men.Beğenmedim atanlar kıskanmış galiba.![]()
Ben Mat 2 boş sos 2 boş bıraktım hiç bu triplere girmiyorum. Çok da bir farkımız yok soru işaretleme de fakat adamlıkta baya fark var gibi.Beğenmedim atanlar kıskanmış galiba.![]()
Bende aynı senin gibi düşünüyorum.Ben Mat 2 boş sos 2 boş bıraktım hiç bu triplere girmiyorum. Çok da bir farkımız yok soru işaretleme de fakat adamlıkta baya fark var gibi.
Türkçesi basit ve anlaşılır fakat sürekli iki şık arasında bırakıyordu. Şıklar çok benzerdi. Yani kimse kalkıpta bu sorunun cevabı kesinlikle diğer şık diyemezdi. Matematik şaşırtıcı şekilde basitti. Fende en detay konuları seçmişler. Sosyal felsefe zorlayıcıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.