2024 YKS'ye Hazırlık sürecim

Dostlar bu arada dopamin hormonunun insan üzerindeki etkileri çözmeniz için bazı videolar bırakacağım. Klasik dopamin detoksundan bağımsız güzel sonuçlar almanızı sağlayacağını düşünüyorum. Buna ek olarak kan değerlerinize baktırıp duruma göre çeşitli takviyelerle de ikiye katlayabilirsiniz odak ve öğrenme kapasitenizi. Ben multivitamin kullanıyorum buna ek olarak odak arttırıcı ve mutluluk-antidepresan özellik göseteren takviye kullanıyorum. Baya etkisini gördüm. Cidden hafızam ve öğrenme hızım ve çalışma şevkim ciddi ölçüde arttı.

Videolar:

Video 1
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video2

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video 3 (İngilizcesi Olanlar İçin)

https://www.youtube.com /watch?v=n8uuYfaM-ys Linki kopyalayıp aradaki boşluğu silip açabilirsiniz linki

Arkadaşlar bu arada dopamin hormonunun insan üzerindeki etkileri çözmeniz için bazı videolar bırakacağım. Klasik dopamin detoksundan bağımsız güzel sonuçlar almanızı sağlayacağını düşünüyorum. Buna ek olarak kan değerlerinize baktırıp duruma göre çeşitli takviyelerle de ikiye katlayabilirsiniz odak ve öğrenme kapasitenizi. Ben multivitamin kullanıyorum buna ek olarak odak arttırıcı ve mutluluk-antidepresan özellik göseteren takviye kullanıyorum. Baya etkisini gördüm. Cidden hafızam ve öğrenme hızım ve çalışma şevkim ciddi ölçüde olumlu etkiledi.

Videolar:

Video 1

Video 2

Video 3 (İngilizcesi olanlar için)
https://www.youtube.com /watch?v=n8uuYfaM-ys Linki kopyalayıp aradaki boşluğu silip açabilirsiniz linki

Son düzenleme:
Dostlar bu arada dopamin hormonunun insan üzerindeki etkileri çözmeniz için bazı videolar bırakacağım. Klasik dopamin detoksundan bağımsız güzel sonuçlar almanızı sağlayacağını düşünüyorum. Buna ek olarak kan değerlerinize baktırıp duruma göre çeşitli takviyelerle de ikiye katlayabilirsiniz odak ve öğrenme kapasitenizi. Ben multivitamin kullanıyorum buna ek olarak odak arttırıcı ve mutluluk-antidepresan özellik göseteren takviye kullanıyorum. Bayağı etkisini gördüm. Cidden hafızam ve öğrenme hızım ve çalışma şevkim ciddi ölçüde arttı.

videolar:

Video 1

Video2

video 3 (ingilizcesi olanlar için)

YouTube /watch? V = n8uuyfam-ys linki kopyalayıp aradaki boşluğu silip açabilirsiniz linki.

Arkadaşlar bu arada dopamin hormonunun insan üzerindeki etkileri çözmeniz için bazı videolar bırakacağım. Klasik dopamin detoksundan bağımsız güzel sonuçlar almanızı sağlayacağını düşünüyorum. Buna ek olarak kan değerlerinize baktırıp duruma göre çeşitli takviyelerle de ikiye katlayabilirsiniz odak ve öğrenme kapasitenizi. Ben multivitamin kullanıyorum buna ek olarak odak arttırıcı ve mutluluk-antidepresan özellik göseteren takviye kullanıyorum. Bayağı etkisini gördüm. Cidden hafızam ve öğrenme hızım ve çalışma şevkim ciddi ölçüde olumlu etkiledi.

videolar:

Video 1

Video 2

Video 3 (ingilizcesi olanlar için)
https://www.youtube.com /watch? V = n8uuyfam-ys linki kopyalayıp aradaki boşluğu silip açabilirsiniz linki

Başarılar, kanka AYT netlerin kaç?

Teşekkür ederim. Çalışmalarımı çekemeyen, gelip alakasız alakasız şeyler yazan olur diye düşünmüştüm. Ama bu kadar anlık olacağını bilmiyordum. Burada günlük paylaşılır mı? Vs. Yazıyorlar :D. Gerçekten komedi. Beğenmiyorsan okumazsın gelip toksiklik yapmak yerine. Onun perspektifinden düşündüğümde forumun daha kaliteli bir yer olmasını istiyor ama bunun öznesi ben değilim. Mesajlarda tek bir toksiklik yok. Tek bir saçma şey yok. Konuyu da özenle seçtim. İnsanlar çok acayip. Şükür ki senin gibi insanlar var

Sonuç ne

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı