2024'te iPhone 11 alınır mı?

daigakusei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba sorum belli, normalde bu sene üniversiteye gideceğim için para bayılıp iyi bir model telefon alacaktım ama mevcut telefonum bozuldu. Yani telefona ihtiyacım var. 2. el 16.000 TL'ye 85 pil sağlıklı bir iPhone 11 alıp idareten (büyük bir beklentim yok) 1-2 sene kullanıp kardeşime vermeyi düşünüyorum. O da liseye geçecek çünkü, mantıklı mı sizce? Son 3 seneyi iPhone 6S ile geçirdim ne diyorsunuz?
Dipnot: Android önermeyin.

Merhaba sorum belli, normalde bu sene üniversiteye gideceğim için para bayılıp iyi bir model telefon alacaktım ama mevcut telefonum bozuldu. Yani telefona ihtiyacım var. 2. el 16.000 TL'ye 85 pil sağlıklı bir iPhone 11 alıp idareten (büyük bir beklentim yok) 1-2 sene kullanıp kardeşime vermeyi düşünüyorum. O da liseye geçecek çünkü, mantıklı mı sizce? Son 3 seneyi iPhone 6S ile geçirdim ne diyorsunuz?

Android istemiyorsun iPhone 13 altına göz ucuyla bile bakmamanı tavsiye ederim.

Android önermeyin diyorsun başka seçenek kalmıyor o zaman. Bu senede %85 pil sağlıklı iPhone 11 alınmaz ama kafaya takmışsınız belli ki :)

Hocam belki iphone'nun menüsüne, özelliklerine alışmış olabilirsiniz ama sıfır kaliteli bir samsung ve ya android almak yerine neden iphone 11'in ikinci elini düşünüyorsun ki? Bence alınmaz.

Android istemiyorsun iPhone 13 altına göz ucuyla bile bakmamanı tavsiye ederim.

İdareten iPhone 13 alamam maalesef.

Aktif iPhone 11 kullanıyorum, alınmaz. Günde minimum 2 kere şarj, ara ara gelen kasma donma problemleri ve birçok sorun.
Sizin pil sağlığı kaç?

Kendimi anlatamadım galiba. İdareten istiyorum 1-2 senelik, telefonun iyi olup olmaması çok da önemli değil çünkü oyun oynamam fazla da kullanmam en fazla 3-4 saat bakıyorum, günlük işlerde götürsün yeter. Ayrıca kardeşime bırakacağım telefonu onun da çok oyun oynamamasını istiyoruz 2 sene sonra iPhone 11 ile o kadar oyun oynayamaz herhalde.
Android önerenler, kocaman kasalı 5 kameralı telefonlar kullanmak istemiyorum o yüzden önermeyin dedim ama 6 inç civarlarında kamera sayısı az zarif telefon önerileriniz varsa açığım.

Son düzenleme:
iPhone 11 yerine S23 ya da S24, S24 FE bakabilirsiniz. Hepsi iPhone 11'den kat kat daha iyidir.

Bu mesajı yeni gördüm. iPhone alacaksanız da en azından Pro modelini alın. Düz modellerine üvey evlat muamelesi çekildiği için en azından Pro modeli alınmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı