2024'te XBOX360 alınır mı?

Uygulamalar marketplace'e bagli değildi diye hatırlıyorum. Gene de bir şey olmaz makine crackli bir şekilde indirilir.

Evet olabilir tabii ki haklısınız peki sizce iyi bir satın alım mı ve Xbox One S kolu çalışır mı şu video :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
takılabildiğini iddia ediyor sen ne düşünüyorsun hocam.

Evet olabilir tabii ki haklısınız peki sizce iyi bir satın alım mı ve Xbox One S kolu çalışır mı şu video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
takılabildiğini iddia ediyor sen ne düşünüyorsun hocam.

Direk tak çalıştır yapamazsın. Bazı adaptörler aracılığı ile sadece kablolu şekilde oynayabilirsin.

800 TL keyifli zaman geçirmek için bedava sayılabilecek para. Al gitsin.

Aynen hocam bence de yapıştırdım gitti :) yanında bir kolla gelecek lakin bende Xbox One S kolu da var onu nasıl takacagim siz biliyorsanız.

Aynen hocam bence de yapıştırdım gitti :) yanında bir kolla gelecek lakin bende Xbox One S kolu da var onu nasıl takacagim siz biliyorsanız.

Series X ile konsol dünyasına giriş yaptım. Eski konsollar hakkında hiç bilgim yok. Destekliyorsa Youtube üzerinde illaki bir anlatan vardır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı