2025 YKS'ye nasıl çalışılmalı?

ZerveoN

Hectopat
Daha fazla  
11. sınıfım ve sınavlar falan hepsi bitti. Hedefim ilk ve acil yardım, yani paramedik (bkz) olmak istiyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Ne yapmalıyım? Tavsiye verebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir üniversite kazanayım sporu üniversitede de yaparım. TYT için ne önerirsin?
Tyt için matematiğe aban. Atıyorum paramedik 50 net istiyor bunun 20 si matematik diyelim. Sen "ben bu 20 matematik yapacağıma 10 yaparım 10 net fazladan diğerlerinden yaparım." deme. Matematik önemli o yüzden önce matematiğinde sorun varsa hallet diğerleri basit gelir zaten.

Tyt için matematiğe aban. Atıyorum paramedik 50 net istiyor bunun 20 si matematik diyelim. Sen "ben bu 20 matematik yapacağıma 10 yaparım 10 net fazladan diğerlerinden yaparım." deme. Matematik önemli o yüzden önce matematiğinde sorun varsa hallet diğerleri basit gelir zaten.
Hocam bu bölümün en iyisi zaten 300k istiyor. Bu çocuk 20 net yapabilecek kapasitede değil belli ki böyle bir bölüm istiyor. Türkçe'den 30 net sosyalden 15 net matematikten 7-8 net fenden 5-6 net yapsa gelir zaten o kadar kasmasına gerek yok.

TYT için matematiğe aban. Atıyorum paramedik 50 net istiyor bunun 20'si matematik diyelim. Sen "ben bu 20 matematik yapacağıma 10 yaparım 10 net fazladan diğerlerinden yaparım." deme. Matematik önemli o yüzden önce matematiğinde sorun varsa hallet diğerleri basit gelir zaten.

Kaynak önerisi veya kanal önerisi verebilir misin temelim yok matematik çalışırsam yapabiliyorum.

Hocam bu bölümün en iyisi zaten 300k istiyor. Bu çocuk 20 net yapabilecek kapasitede değil belli ki böyle bir bölüm istiyor. Türkçe'den 30 net sosyalden 15 net matematikten 7-8 net fenden 5-6 net yapsa gelir zaten o kadar kasmasına gerek yok.

Peki dediğiniz netlere çıkmam için kanal kaynak falan önerir misiniz?

Hocam bölümü bilmediğimden olası ihtimal hakkında konuştum. Ki matematiği çalışırsa çok daha iyi bir yer belki de daha iyi bir bölüm kazanabilir.
Kaynak önerisi veya kanal önerisi verebilir misin temelim yok matematik çalışırsam yapabiliyorum.
Hocam maalesef o konuda yardımcı olamayacağım. 0dan matematik anlatan kanalları bilmiyorum. Ama kitap olarak aktif matematik, antremanlarla matematik vb çözebilirsiniz. Bu kitapların hepsinin içeriği aynı. Kitaplar toplama çıkartma ile başlıyor. Bu kitaplardan birini bitir sonra orta seviye bir tyt kitabına geç. Bilgi sarmal, 345 tarzı. Ardından sadece deneme çöz matematik adına. Çözemediğin sorulara önce biraz kafa yor. Video çözümleri de izle mutlaka. Çünkü konuyu kavramana yardımcı olur. Matematik ezber değil pratik dersi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı