2026 MSÜ için çok geç mi?

dervisgozel

Hectopat
Yer
Adıyaman
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Ryzen 7 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4070 Super
Arkadaşlar, Kara Harp Okulu düşünüyorum. Çok çalışkan birisi değilim, sosyalden 10 net, Türkçeden 20 net, matematikten 5 yapabiliyorum. Sizce geç mi ve neler gerekiyor (kaç net vs.)? Boyum 185, 67 kiloyum. Ek olarak Kürdüm ve bu problem yaratır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Kara Harp Okulu düşünüyorum. Çok çalışkan birisi değilim, sosyalden 10 net, Türkçeden 20 net, matematikten 5 yapabiliyorum. Sizce geç mi ve neler gerekiyor (kaç net vs.)? Boyum 185, 67 kiloyum. Ek olarak Kürdüm ve bu problem yaratır mı acaba?
Kürt olmanın bir problem yaratıp yaratmayacağını bilemem ama yaratmaması lazım. Ders konusuna gelirsek kesinlikle geç değil. Yaklaşık 7 ay var o sürede konuları 2 kere bitirirsin.

Şubat ayında sınav olacak, yazın tatil yaptığını düşünsek bile içinden geçe geçe kazanırsın. Yeter ki düzenli çalış.

Ek olarak Kürdüm ve bu problem yaratır mı acaba?

1982 Diyarbakır cezaevi seçmeleri değil hocam bu, MSÜ sınavı. Askerlik sınavı yani. Devlete karşı herhangi bir eyleminiz yoksa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Şubat ayında sınav olacak, yazın tatil yaptığını düşünsek bile içinden geçe geçe kazanırsın. Yeter ki düzenli çalış.

1982 Diyarbakır cezaevi seçmeleri değil hocam bu, MSÜ sınavı. Askerlik sınavı yani. Devlete karşı herhangi bir eyleminiz yoksa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Hiç bir sorun yaratmaz.
Hahahahaha valla çok şükür öyle hırtolardan değilim. Kendim de devlet memuruyum hastanede çalışıyorum. Ama işimden memnun değilim ve öncesinde de MSÜ düşünüyordum. 2006 doğumluyum.

Hahahahaha vallahi çok şükür öyle hırtolardan değilim. Kendim de devlet memuruyum hastanede çalışıyorum. Ama işimden memnun değilim ve öncesinde de MSÜ düşünüyordum. 2006 doğumluyum.

Helal olsun be sana. Bu yaşta memurluğunu almışsın eline ve buna rağmen böyle bir karar vermişsin. Dua etsinler senin gibi efendi bir kürdü MSÜ'ye almak için dua :D

Dediğim gibi sen yeter ki çalışmak iste ve bu düzeni sağlayabil. Gerisi patır patır halledilir. Ha tabii MSÜ mülakat süreci nasıldır onu pek bilemiyorum ama senin gibi bir adamın üstesinden gelemeyececği şey yoktur diye düşünüyorum.

Helal olsun be sana. Bu yaşta memurluğunu almışsın eline ve buna rağmen böyle bir karar vermişsin. Dua etsinler senin gibi efendi bir kürdü MSÜ'ye almak için dua :D

Dediğim gibi sen yeter ki çalışmak iste ve bu düzeni sağlayabil. Gerisi patır patır halledilir. Ha tabii MSÜ mülakat süreci nasıldır onu pek bilemiyorum ama senin gibi bir adamın üstesinden gelemeyececği şey yoktur diye düşünüyorum.
Aileden uzak kalma konusunda hiç sıkıntım yok bazen o konu hakkında sorular sormuşlar.

Valla aslında en çok isteme sebebim Ulu Önder Mustafa Kemal paşamızın yolundan gitmek. Bende gerçekten üniformaları çok seviyorum. Ülkede kalarak çalışarak bir şey elde edemeyeceğim zaten, bari ülkeme bir faydam olsun.

Aileden uzak kalma konusunda hiç sıkıntım yok bazen o konu hakkında sorular sormuşlar.

Vallahi aslında en çok isteme sebebim Ulu Önder Mustafa Kemal paşamızın yolundan gitmek. Bende gerçekten üniformaları çok seviyorum. Ülkede kalarak çalışarak bir şey elde edemeyeceğim zaten, bari ülkeme bir faydam olsun.

Harbiden helal olsun. Umarım istediğin şeyi yapabilirsin.

Ailem pek sıcak bakmıyor, elinde işin var şükret deyip geçiyorlar.

Çoğu aile öyle derdi inan. Bende kürdüm. Kürt aileler bu tarz konularda biraz daha baskıcı davranıyor ¨Aman elinde altın bilezik olsun başka şeyle uğraşma.¨ gibisinden. Ama hayat senin hayatın, onların hayatı değil. O yüzden bir yerde onları görmezden gelmek gerek tabii ki de gönüllerini kırmadan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı