2026 MSÜ için çok geç mi?

Çoğu aile öyle derdi inan. Bende kürdüm. Kürt aileler bu tarz konularda biraz daha baskıcı davranıyor ¨aman elinde altın bilezik olsun başka şeyle uğraşma.¨ gibisinden. Ama hayat senin hayatın, onların hayatı değil. O yüzden bir yerde onları görmezden gelmek gerek tabii ki de gönüllerini kırmadan.

Ya işte hep aynı kafa, elinde işin var boş ver tarzı şeyler söylenmekte. İşimde yorulmuyorum ama insanlarla uğraşmak artık bayıyor. Hele ki bu işi 40 sene daha yapacağımı düşünürsek.

Ya işte hep aynı kafa, elinde işin var boş ver tarzı şeyler söylenmekte. İşimde yorulmuyorum ama insanlarla uğraşmak artık bayıyor. Hele ki bu işi 40 sene daha yapacağımı düşünürsek.

Dediğim gibi hayat senin hayatın. Sen çalış çabala biraz MSÜ için, ikna etmeye çalış. Çevrende öğretmen falan varsa derdini anlat, ailelere onlar daha iyi anlatır. İnşallah ileride kazanırsın ve mutlu olduğunu görürlerse pişman olurlar bu söylediklerine.

Dediğim gibi hayat senin hayatın. Sen çalış çabala biraz MSÜ için, ikna etmeye çalış. Çevrende öğretmen falan varsa derdini anlat, ailelere onlar daha iyi anlatır. İnşallah ileride kazanırsın ve mutlu olduğunu görürlerse pişman olurlar bu söylediklerine.
En çok merak ettiğim ise sosyal hayatımın olmayacağı söyleniyor. Sizin fikriniz nedir bu konuda?

En çok merak ettiğim ise sosyal hayatımın olmayacağı söyleniyor. Sizin fikriniz nedir bu konuda?

Hocam askerlik demek bana göre artık tamamen hayatının askerliğe göre şekillenmesi demektir. Sevdanda, hayalinde, çoluğun da çocuğun da artık vatana hizmet olacak demektir bana göre. Askerlik memurluk gibi 8-5 bir iş değil. Bunun farkına varıp karar vermeniz gerek.

Sosyal hayat illaki olur gezer tozarsınız fakat asker olacaksınız. Bunun içinde feragat edersiniz bazı şeylerden.

Valla kafamı çok kurcalıyor bu durum. Evet bazı şeylerden feragat edeceğim ama bir yandan da çok istiyorum. Hayırlısı inşallah.

Vallahi kafamı çok kurcalıyor bu durum. Evet bazı şeylerden feragat edeceğim ama bir yandan da çok istiyorum. Hayırlısı inşallah.

Hocam anlık bir heves olabilir. Askerlik tam karar verilmesi gereken bir görevdir. Askerlik bir meslek değildir, bunu da unutmamak gerek.

Çevrenizdeki asker tanıdıklarınızla bir görüşün.

Hocam anlık bir heves olabilir. Askerlik tam karar verilmesi gereken bir görevdir. Askerlik bir meslek değildir, bunu da unutmamak gerek.

Çevrenizdeki asker tanıdıklarınızla bir görüşün.
Evet haklısınız, sürekli bir koşturmacada olacağım sanırım. Sohbetiniz için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı