2026 YKS Hazırlanmak için geç mi?

Bu sadece matematikte olan bir şey. Temel yok demek çok doğru değil ondan. Matematik temeli içinde geçen gördüm bir hoca 10 günde temel atma kitabı diye bir kitap çıkartmış. Temel dediğiniz olay tam olarak 15 - 20 günlük bir olay.


Neden yapamasın? Diğer kişiler kaç yıl çalışıyor?
15 Günde temel atılmaz hele ki tyt matematikte 15 günde temel hiç atılmaz.
 
7 8 ayda 40 bin 50 bin yapan adamları 7 8 ay önce sınava soksak kaç net yaparlardı hocam? Herhangi birinin 2.5m sıralamadan 50 60 bine geldiğine inanıyorsan elimde güzel bir köprü var.
Siz o güzel köprünüzü kendinize saklayabilirsiniz. Sınavın müfredatı ve bu müfredatın ortalama olarak ne kadar süreceği belli. Bilginiz olmayan konularda konuşarak kimseye bir şey katamazsınız.
 
Arkadaş zaten çalışacak da yapacak. Çalışmadan yapabilir diyen yok. Bilgi konusunda eksikliği var ki bunları da çalışarak gayette kapatabilir. Siz arkadaşın direkt zeka seviyesi düşük demeye getiriyorsunuz lafı.
Zeka seviyesi düşük demiyorum ama siz arkadaşın bu konudaki eksikliğini küçümsüyorsunuz. 4 5 ayda okuduğunu anlamadaki eksikleri nasıl kapanacak?
 
TYT matematiğin hangi konuyla başladığın bilmiyorsunuz muhtemelen. TYT matematik zaten temel işlemler konusuyla başlar ve en temelden ilerler. Bizim burada temel dediğimiz 4 işlem. TYT zaten temel.

TYT matematiği gayet te iyi biliyorum senin dediğin temel kavramlar ilk 10 soruda çıkan yerler kalan 20 soru problem varyasyonu sorular temeli olmayan birinin bunları yapması çok çok zor.
 
Sınava bile girmediğini düşünmeye başladım kardeşim.
Kardeşim diyecek samimiyeti size vermedim öncelikle. Kendimi size kanıtlamak durumunda değilim. Ben ortada olan gerçekler üzerinden konuştum, kendimi ortaya hiç örnek olarak bile koymadım. Ortada olan gerçekler bunlar, benim hakkımda ne düşündüğünüz umurumda değil.
 
Sınava bile girmediğini düşünmeye başladım kardeşim.

Hocam arkadaşa kalsa zaten o matematik konuları 1 haftada halledilir zaten ulan iyi bir temelim olmasına ve 1 yıl deli gibi çalışmama rağmen eşit ağırlıkda 10k ancak yapabildim insanlar ne sanıyor bu sınavı anlamadım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı