2060 sisteme küçük bir sanal sunucuyu nasıl kurarım?

Ediz Savaş

Decapat
Merhaba, kişisel bilgisayarıma bir sanal sunucu kurmak istiyorum zaten VMware, Hyper-v, vituralbox gibi programlara aşinayım. Şu ana dek de oldukça sanal makine kurdum başlıkta da dediğim gibi bu programları veya başka bir sanallaştırma programını kullanıp kendi bilgisayarımı küçük bir sanal sunucuya çevirebilir miyim?

(Not: Bu sunucu 7/24 açık kalmayacak sadece belirli zamanlarda açacağım ve trafik olmayacak diyebileceğim kadar az olacak.)

Donanımım:

10. nesil Intel Core i7 2.60GHz 6 çekirdek.
16 GB RAM
Geaforce RTX 2060
6 GB VRAM.
64 Bit mimarili Windows 10 Pro.

Merhaba, kişisel bilgisayarıma bir sanal sunucu kurmak istiyorum zaten VMware, Hyper-v, vituralbox gibi programlara aşinayım. Şu ana dek de oldukça sanal makine kurdum başlıkta da dediğim gibi bu programları veya başka bir sanallaştırma programını kullanıp kendi bilgisayarımı küçük bir sanal sunucuya çevirebilir miyim?

(Not: Bu sunucu 7/24 açık kalmayacak sadece belirli zamanlarda açacağım ve trafik olmayacak diyebileceğim kadar az olacak.)

Donanımım:

10. nesil Intel Core i7 2.60GHz 6 çekirdek.
16 GB RAM
Geaforce RTX 2060
6 GB VRAM.
64 Bit mimarili Windows 10 Pro.
Çevirebilirsin.Vmware esxi ile güzel bir sanal sunucu yapabilirsin.Vmware esxi araştır derim bilgin yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı