2060 Super mining için OC ayarları

Kmlksz

Femtopat
Daha fazla  
İnternetten gördüğüm kadarıyla herkes 44 MH/s kadar alıyor ama ben 37'yi bir türlü geçemedim, kullandığınız 2060 Super için OC ayarlarınız nedir?
Micron bellekler var üzerinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
O ayarları deneme yanılma yoluyla kendiniz bulacaksınız. Bende 1660 s var, micron bellek.
Core colock düşürülecek, Memory Clock yükseltilecek. Power limit 60 civarı. Bunları 50, 50 uygula, sonuçları gör devam et.
Baya bir deneme yaptım ama hiç biri olmadı reddit e baktım micron bellekler için kimse bir çözüm bulamamış.

Baya bir deneme yaptım ama hiç biri olmadı reddit e baktım micron bellekler için kimse bir çözüm bulamamış.
Bende Asus 1660 Süper var, söylediğim şekilde ayarları yaptım, ayarlara dokunmadan 26 MH/s ile kazıyordum, güç tüketimi 120 watt, ısı 60 dereceydi, şu an 30-31 MH/s arasına yükseldi, güç tüketimi 77 watt, ısı 43 derece.

Bende Asus 1660 Süper var, söylediğim şekilde ayarları yaptım, ayarlara dokunmadan 26 MH/s ile kazıyordum, güç tüketimi 120 watt, ısı 60 dereceydi, şu an 30-31 MH/s arasına yükseldi, güç tüketimi 77 watt, ısı 43 derece.
Hangi bellekleri olduğunu biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı