2060S vs. 5700XT

Yazılımsal problemler çok diyorlar ama RX 580 kullanıyorum ve daha hiç sorun yaşamadım. WHQL sürücüleri kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz en az olur. Ayrıca teknoloji şans işi zaten. Nvidia yazılımının aradaki fiyata ve performansa değeceğini asla düşünmüyorum. Önerim RX 5700 XT.
Ben de XFX RX 580 kullanıyordum canavardı tabi yeni bir canavar için XFX AMD Radeon RX 5600 XT 14GBS THICC II Pro 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-56XT6DF46) - incehesap.com bunu tercih ettim. :).

Hocam şu driver kötülemesinden vazgeçin 2 haftada bir güncelleme geliyor (R7 240'a bile ben kullanmıyorum) neredeyse yok denecek kadar az WattMan hatası alınıyor.

Driver kötülemesinden vazgeçin mi? 😂 Sen 5700XT kullananların neler çektiğini biliyor musun 2 aydır anamı ağlattı kart yazılım mühendisi oldum sorunları çözene kadar. İstersen bir forumları gez Reddit falan takıl açılan on konudan yedisi 5700 serisi kartlar ile ilgili. Emin ol sorun olmasa ya da çok az ufak tefek sorunlar olsa bu kadar konular açılmaz gerçekten ciddi sorunlar oldugu için bu kadar çok açılıyor konular.

Hala ufak tefek sorunlar var ama büyük ölçüde sorunlar çözüldü. Özellikle güç kaynağını ve kullanacağın HDMI/DP kablosunu dikkatli seçmen gerekiyor bu kartta. Sorun çıkarsada birsürü rehber var sosyalde, gerekirse bakabilirsiniz. 2060 Super ise 5-10 FPS geride olmasına rağmen tüm oyunlarda sizi tatmin edecek seviyede performans verebilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı