Evet kullanıyorum, ve kullandığımdan da çok memnunum, bir sorun yaşamadım ve kazıklanıp 1500 TL daha fazla vermediğimden dolayı çok mutluyum. AMD kart kullanmak bir ayıp mı? "Daha fazla belli edemezdiniz herhalde" ne demek? Siz kullanıp memnun olduğunuz bir ürünü tavsiye etmez misiniz?
Mesajımı dikkatlice okudunuz mu bilmiyorum ama orada gördüğünüz gibi Sapphire, Gigabyte, MSI Gaming X yazmışım, bilmem görebiliyor musunuz. Ayrıca AMD'nin driver konusunda sıkıntıları çoğunlukla diğer bileşenlerinizle alakalı oluyor. 550 Watt bir PSU ile kullanıyor genel kitle sonra sorun çıkması çok normal. Yurt dışında yeşil ekran veya "Wattman" ile ilgili sorun yaşayan sayısı çok daha az çünkü PSU fiyatları çok daha ucuz orada. çoğu kişi 5700 XT sistem toplarken en az 750W 80+ Gold bir PSU alıyor, fakat ülkemizde bu seviyede bir PSU 1000 TL seviyesinde. Mesela ilk başta kasanın yanında gelen Corsair VS550 güç kaynağını diğer PSU gelene kadar idarelik kullandım ve açıkça söylüyorum: "Günde 3 öğün Wattman ve yeşil ekran yedim.". Fakat Cooler Master MWE Gold 750W 80+ Gold PSU'ya geçtiğimden beri 1 kere yaşamadım. Ayrıca AMD'nin Adrenalin uygulaması Nvidia'nın babannemin yıllarından kalma uygulamasından kat ve kat iyi. Laptobumda 2070 Super var ve gerçekten ayar uygulamalarını karşılaştırınca aradaki farkı görebilirsiniz. Adrenalin uygulamasında çok çok daha fazla ayar ve bilgi var sisteminiz hakkında. Ayrıca Adrenalin'in içinde Overclock yapabileceğiniz bir bölüm var. Kartın "Core Clock, Memory Clock, Fan Speed, Power Limit..." gibi ayarlarını buradan detaylı bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Virtual Super Resolution'u ayarlayabiliyorsunuz, gecikme değerlerini düşürebileceğiniz ayarlar var. Ayrıca oyunlarda yeni gelen sürücülerle test yapıldığında 2070 Super ile eşitler. İlk mesajımda da belirttiğim gibi diğer bileşenleriniz de kaliteli olması şartıyla 5700 XT almak çok daha mantıklıydı, artık yeni nesiller duyuruldu ve yeni nesili beklemeniz daha sağlıklı olur.