2070 Super mi 5700 XT mi?

MSI RX5700XT GamingX ile aylardır WAttman hatası alıyorum. Bilip bilmeden genel konuşunca haklı olmuyorsunuz maalesef, keşke haklı olsanız. Diğer bileşenlerle alakası olmayan bir durum. Bildiğin ya donanım ya da yazılımı problemli. Ne diğer donanımlarımda bir şey var ne de PSU'da.
Adrenalin'i de övmeyin bari. Bütün ayarları sürekli sıfırlanan bir yazılım. Sistemim ortada aşağıda, daha ne kadar kaliteli bir sistem kuracaktım acaba. İnsanları ezbere yorumlarınızla manipüle etmeyin. AMD sorunlu. On aydır her gün yarım saat ile bir iki saatte bir reset atsın bilgisayarınız görürüm sizi.
Soğutma açısından iyi bir kart, ben kullanmıyorum onu fakat Gamers Nexus, Hardware Unboxed gibi kanalların yapmış olduğu incelemelerde iyi bir sıcaklık sonucu çıkardığı için söyledim.
RAM'lerde bir sorun olmamasına rağmen, yine de onunla ilgili olacağını düşündüm. kullandığım RAM GSkill Trident Z'dir. XMP profili ile RAM'leri OC ile kullanıyordum. Belki de bununla ilgilidir diye XMP profilini BIOS üzerinden iptal ettim. Böylece sorunum çözüldü. Belki faydası olur diye yazıyorum. Bende işe yaradı. Herkese sevgiler.
Burada da sorununuzun RAM'lerden kaynaklandığını söylemişsiniz. Demekki bir sorun yokmuş, neden burada kötülüyorsunuz?

Soğutma açısından iyi bir kart, ben kullanmıyorum onu fakat Gamers Nexus, Hardware Unboxed gibi kanalların yapmış olduğu incelemelerde iyi bir sıcaklık sonucu çıkardığı için söyledim.

Burada da sorununuzun RAM'lerden kaynaklandığını söylemişsiniz. Demekki bir sorun yokmuş, neden burada kötülüyorsunuz?
Bilmediğiniz, kullanmadığınız ve tecrübe etmediğiniz konularda yorum yapmanız çok anlamsız. Hâlâ, kötüleme ve iyi gösterme mantığıyla konuşuyorsunuz. Bakın ben o RAM sorunundan önce, Undervolt da yaptım yine oldu. RAM XMP kapattım, tam düzeldi. Yine yapıyor. Sorunlu kardeşim bu kadar mı zor.
Niye, anlamamakta direnip, kötülüyorsun yok iyi gösteriyorsun mantığıyla hareket ediyor insanlar. Anlamak mümkün değil. Sanki keyfi bir gün övüp bir gün yeriyoruz. SORUNLU. Randımanlı değil.
Ayrıca XMP kapattığımda düzelmiş olması. İyi bir şey olmuyor. Anakartta XMP desteği var. Bundan feragat ediyorsunuz. Niye? Sorunlu kart Wattman hatası vermesin diye. Bu mu normal. Bu mu kötüleme. ???
Tabii ki 2070 Super. Yok testlerde bir tık öne geçiyormuş. Yok daha az ısınıyormuş. Eksik kalsın RX5700. 3000 serisine maddi olarak geçemeyecek arkadaşlar için en ideal çözüm piyasadan kalkmadan yeni kartlar gelene kadar 2070 Super bence.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı