2080 ve 2080 Ti sistem alınır mı?

Makaleler
1
Arkadaşlar bütçem 12.000. 12.000'e sistem toplama adında bir konu açmıştım ancak konu çok karıştı.
Bir kere alayım, hep kullanayım istiyorum.
Bunlar sinerji'nin MSI özel toplama serisi. Link;Sinerji PBM-Özelleştirebilir Sistem

1.sistem şu;
385515

2.sistem şu;
385517

3.sistem şu;
385519

Bunlar MSI'ın sinerji ile yaptığı sistemler.

Aşağıya tavsiyelerinizi yazarsanız çok sevinirim. Lütfen fotoğraf halinde atın :) Diğer türlü çok karışıyor. Minimum 2080 olması lazım bu arada :)
İlla ki bunların olması lazım değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk sistemde RTX 2080Ti olması artı ancak yanına 2600 yakışmıyor. 2700 olsa mantıklı olurdu. Her parçayı veya dengini başka yerden alsanız daha ucuza gelir mi acaba?
Bu hazır sistem olduğu için MSI'ın
En üstteki sistemi diğer konuda önermiştim diye hatırlıyorum. Şimdi tekrar öneriyorum. Gerekirse SSD'den kısılıp kaliteli bir soğutucu alınır. Sağlam bir overclock çekilir.
Evet, sadece Ryzen 5 düşük gibi. Soğutucu önerin var mı? Bütçe max. 500tl arttırılabilir.

Bu hazır sistem olduğu için MSI'ın

Evet, sadece Ryzen 5 düşük gibi. Soğutucu önerin var mı? Bütçe max. 500tl arttırılabilir.
Soğutucu olarak eğer Nanokatalog uygunsa mat bir görünüme sahip olan Dark Rock Pro 4'ü önerebilirim. İstersen tek fanlı sıvı soğutma da alabilirsin ya da SilverStone Tundra çift fanlı sıvı soğutma modeli var. Ona da bakabilirsin Akasa A20 Venom'a da bakabilirsin o sarı olduğu için güzel gelmeyebilir. Radyatör alacaksan üste tak.

Son düzenleme:
Soğutucu olarak eğer Nanokatalog uygunsa mat bir görünüme sahip olan Dark Rock Pro 4'ü önerebilirim. İstersen tek fanlı sıvı soğutma da alabilirsin ya da SilverStone Tundra çift fanlı sıvı soğutma modeli var. Ona da bakabilirsin Akasa A20 Venom'a da bakabilirsin o sarı olduğu için güzel gelmeyebilir. Radyatör alacaksan üste tak.
Teşekkürler. Sıvı soğutma istiyorum bu modellere de bakacağım ama dediğim gibi soğutmadan pek anlamıyorum. Sanırım nanokatalog yurt dışından getiriyor.

İlk sistem RTX 2080 Ti olduğu için kazanıyor, Sharkoon ise eski bir marka ama güç kaynakları nasıldır bilgim yok.
Peki sizce Ti olması için İşlemciden kısmamız doğru mudur? Ve tabii ki anakarttan. Bu arada kendiniz de bir sistem önerebilirsiniz, ancak lütfen fotoğraf olarak atın, sonra çok karışıyor. Teşekkürler;
@Ulunay
@3 ay sonra
@Beylerbeyi41

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı