Çözüldü 2080S düşük FPS

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alidemir1111

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, laptopumda 2080s mq ekran kartı var. İnternette bu bilgisayarla BF5'de Ultra'da +100FPS alırlarken ben High'de 50 alıyorum. Neden?
Yakın zamanda cracklı bir yazılım yükledim. Sebep olmus olabilir mi diğer oyunlarda etkisini görmedim ama?

Merhaba laptopumda 2080s mq ekran kartı var internette bu bilgisayarla BF5'de Ultra'da +100FPS alırlarken ben High'de 50 alıyorum neden?
Yakın zamanda cracklı bir yazılım yükledim sebep olmus olabilir mi diğer oyunlarda etkisini görmedim ama?

Bazen 18FPS bile görüyorum. Bu cok anormal olmalı, format atmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Acer Predator triton 500 mü kullanıyorsunuz? Sıcaklıklar ne alemde?

Evet triton 500 kullanıyorum sorun RTX'i kapatınca cogunlukla düzeldi. Bazen harita ilk acılırken takılıyor sonra geciyor 10 15 sn icinde.
RTX'i kapattıgımda izledigim degerlere ulaştım arkadaşlar ama DLSS RTX kapalıyken açılmıyor garip bir şekilde biraz şaşırtıcı. RTX'de takılmalar daha fazla bilmiyorum şu ana kadar sadece crack Camtasia yükledim PUBG falan sıkıntı olmadı ama BF'de drop var bir de Minecraft'ta biraz düştü sanki FPS.
Merhaba, laptopumda 2080s mq ekran kartı var. İnternette bu bilgisayarla BF5'de Ultra'da +100FPS alırlarken ben High'de 50 alıyorum. Neden?
Yakın zamanda cracklı bir yazılım yükledim. Sebep olmus olabilir mi diğer oyunlarda etkisini görmedim ama?

Bazen 18FPS bile görüyorum. Bu cok anormal olmalı, format atmak istemiyorum.

Başka bir şey CPU'u nuzu yiyor mu peki? Bakar mısınız görev yöneticisinden.

Acer Predator triton 500 mü kullanıyorsunuz? Sıcaklıklar ne alemde?

Evet triton 500 kullanıyorum sorun RTX'i kapatınca cogunlukla düzeldi. Bazen harita ilk acılırken takılıyor sonra geciyor 10 15 sn icinde.
RTX'i kapattıgımda izledigim degerlere ulaştım arkadaşlar ama DLSS RTX kapalıyken açılmıyor garip bir şekilde biraz şaşırtıcı. RTX'de takılmalar daha fazla bilmiyorum şu ana kadar sadece crack Camtasia yükledim PUBG falan sıkıntı olmadı ama BF'de drop var bir de Minecraft'ta biraz düştü sanki FPS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam control varsa test yapabilir misiniz ben herşey maksta 70-80fps arası alıyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı