İkinci el olarak satın almış olduğum MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio ekran kartımda durduk yere araştırdığım kadarıyla adına Artifacts denilen problem ortaya çıktı. Bilgisayarı açıp oyuna giriyorum. Oyunu oynamaya başlıyorum. Oynama esnasında hiçbir sıkıntı yok lakin oyunu kapattığım an yani ekran kartını tam yükte çalıştırırken bir anda kartı tam yükte çalıştıran uygulamayı kapattığımda önce Bozuk1 görselindeki gibi görüntü bozuluyor ve bilgisayar donuyor. Bilgisayarı güç düğmesinden kapatıp baştan açtığımda masaüstü gelene kadar Bozuk2 ve Bozuk3 görselindeki gibi görüntü bozuklukları oluyor ve masaüstü geldiğinde yani Bozuk4 görselinde gözüktüğü gibi simgeler büyük büyük gözüküp ekran kartı driverı yüklenmemiş gibi oluyor. 2-3 kere restart attığımda problem düzeliyor. Muhtemelen kart soğuyunca sorun düzeliyor. Yük altında iken kart birden yükü kestiğimde başta anlattıklarım gibi oluyor. Problemi doğru mu anlattım veya bu sorunu yaşayan var mı? Bilemiyorum. Kartı yarın Servispoint'e götüreceğim. Kart Vatan Bilgisayar Bursa'daki bir şubeden alınmış, elimde e-faturası var. İade durumunda para iadesini tarafıma yaparlar mı? Fatura bana ait değil. Yoksa direk değişim mi isteyeyim?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: