21.000 TL sistem tavsiyesi

Daha fazla  
Bu sistemi toplayacağım eksisi, artısı daha iyi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. Sizin önerilerinizi de alabilirim her şey dahil bir site olmak şartı ile.
Uyumlu olup olmadıklarını tam bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim :)

Dosya Ekleri

• toplama.png
    toplama.png
    32,3 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemi toplayacağım eksisi, artısı daha iyi olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum. Sizin önerilerinizi de alabilirim her şey dahil bir site olmak şartı ile.
Uyumlu olup olmadıklarını tam bilmiyorum o konuda da yardımcı olursanız sevinirim :)
Sistem uyumlu lakin kasa olmamış ve daha iyi bir sıvı soğutma da alınabilir.

Kasa ve sıvı soğutma için ayırdığınız bütçeyi belirtirseniz daha fazla yardımcı olabilirim.

21 bini aşmayacak şekilde sıvı soğutma kasa değiştirebilirseniz olur rgb olsun istiyorum fiyat farkı cok oluyo onlarda sistem oyun ve yayın üzerine olacak.

21 bini aşmayacak şekilde sıvı soğutma kasa değiştirebilirseniz olur rgb olsun istiyorum fiyat farkı cok oluyo onlarda sistem oyun ve yayın üzerine olacak.

Cemil bey hediye etmek isterseniz

Asus ROG Strix B450-E Gaming AMD B450 DDR4 3200MHz Soket AM4 ATX Anakart

AMD Ryzen 5 2500X 4.0GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

CORSAIR 8GB 3000MHz Bellek

Ekranı çıkarıp bana hediye edebilirsiniz [emoji23][emoji23]

Şu andaki popüler yayıncıların donanımları genellikle açıklama kısmında yazıyor onlara bakarak bir fikir oluşturup sisteminizi düzenleyebilirsiniz. Hayırlısı olması dileğiyle.

Cemil bey hediye etmek isterseniz

Asus ROG Strix B450-E Gaming AMD B450 DDR4 3200MHz Soket AM4 ATX Anakart

AMD Ryzen 5 2500X 4.0GHz 4/8 Çekirdek İşlemci

CORSAIR 8GB 3000MHz Bellek

Ekranı çıkarıp bana hediye edebilirsiniz [emoji23][emoji23]

Şu andaki popüler yayıncıların donanımları genellikle açıklama kısmında yazıyor onlara bakarak bir fikir oluşturup sisteminizi düzenleyebilirsiniz. Hayırlısı olması dileğiyle.
teşekkür ederim isteğiniz yerine gelir inşallah dediğiniz gibi onları da inceledim :)

teşekkür ederim isteğiniz yerine gelir inşallah dediğiniz gibi onları da inceledim :)

İnşallah [emoji4] Ben yayıncılıkta işlemcinin çok önemi olduğunu düşünüyorum çünkü şu anki çoğu oyun ekran kartı ile çalışıyor işlemciniz yayına göre güçlü ekran kartınız da oyunlara göre olursa bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Render işleri ile uğraşacak mısınız? Eğer uğraşacaksanı AMD Ryzen tabanlı sistem düşünebilirsiniz. Hatta sistemin acelesi yok ise 3.nesil Ryzen bekleyebilirsiniz. Eğer İntel isterseniz de i9 9700-9900k tabanlı sistem toplanabilir. Hangisini isterseniz? Ona göre yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca O.C düşünüyor musunuz? Düşünüyorsanız ne kadarlık bir O.C düşünüyorsunuz? Sıvı soğutmayı buna göre tercih ederiz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı