21 yaş yazılıma başlamak için geç mi?

Modelleme kesinlikle öğren benim de çok ilgimi çekiyor, hem çok keyifli hem de piyasası çok büyüyor. Artık dizi ve filmlerde de modeller kullanılıyor. Oyunlarda kullanılıyor. Hem model satabilirsin hem de sabit iş bulma imkanın olur.
İngilizce kesinlikle öğren her alana odaklanmaya çalış işte. Okuluna devam et boş vakitlerinde bunları öğren İngilizce öğren. Artık şansına ne denk gelirse.

Hocam bende başlamak istedim Python denedim biraz hızlı anlatım ile anlayamadım web sitesi kodlamak istediğim için HTML ile başladım YouTube'dan izliyorum sonra CSS ve JS ile devam edeceğim olmadı kurs almayı düşünüyorum.

Python iyidir. HTML CSS programlama dili zaten değil.
Sanırım Python ile backend olabiliyorsun, Java'da olabilir tam hatırlamıyorum. Bunun dışında popüler PHP var. Bunların ek Framework'leri falan var.

Web sitesi kodlamak diye bir şey yok. HTML de yazılım dili değil metin işaretleme dilidir. Site yapmak istiyorsan WordPress öğren.
Modelleme kesinlikle öğren benim de çok ilgimi çekiyor, hem çok keyifli hem de piyasası çok büyüyor. Artık dizi ve filmlerde de modeller kullanılıyor. Oyunlarda kullanılıyor. Hem model satabilirsin hem de sabit iş bulma imkanın olur.
İngilizce kesinlikle öğren her alana odaklanmaya çalış işte. Okuluna devam et boş vakitlerinde bunları öğren İngilizce öğren. Artık şansına ne denk gelirse.

Python iyidir. HTML CSS programlama dili zaten değil.
Sanırım Python ile backend olabiliyorsun, Java'da olabilir tam hatırlamıyorum. Bunun dışında popüler PHP var. Bunların ek Framework'leri falan var.

Hocam ben demedimki yazılım dili diye hatamda olabilir zaten hani yeni başlamış biri olarak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı