valco
Femtopat
Daha fazla
23 yaşında bir erkeğim ama bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı. Beni en çok üzen durumsa bu zamana kadar sevgilim olmadıysa gelecekte de hiç olmayacağını düşünmek. Sevdiğim bir kadının elini hiç tutamayacağımı, sımsıkı sarılamayacağımı, hediye alıp yüzündeki mutluluğu göremeyeceğimi, saçlarını okşayamayacağımı zannediyorum. Bu durumun bir de cinsellik tarafı var, cinsel olarak çok istekli birisiyim ve bu yüzden internette cinsellikler ilgili konuları okuyorum benim yaşımdaki insanlar cinsiyet fark etmeksizin en uç fantezileri bile yaşarken ben bir kadının elini dahi tutamadım. Aktif cinsel hayatı olanlara çok özeniyorum. Bu yaşıma kadar karşı cinsle ilgili hiçbir şey yaşamamış olmam olur da gelecekte bir ilişkim olursa sorunlara sebep olur diye de endişeleniyorum (erken boşalma problemi vb...). İşin aile kurma boyutu da var. Hiçbir zaman evlenip çocuk sahibi olamayacağımı düşünmek de beni çok üzüyor. Bazı insanlar için bu durumları yaşamak çok kolayken benim için neden bu kadar zor anlayabilmiş değilim. Eskiden karşı cinse karşı çekingen olduğum için ilk adımı onlar atmasına rağmen ben devam ettirememiştim bunun için çok pişmanım ve sebebi çekingenlikti ama zamanla bu çekingenliğimi yendim şu anda herkesle normal bir şekilde konuşup sohbet edebilirim ama bu sefer de hayatımın en yalnız dönemindeyim. Birkaç yıl kadınlar yerine farklı konulara odaklanmam gerek ama bu sürecin sonunda kadınlar için çabalamam gerektiğinin farkındayım. Buradaki erkekler soruyor bölümündeki konulara da bakıyorum ve terk edilip aldatılanlara bile çok özeniyorum. Ne kadar kötü olursa olsun, ne kadar kötü biterse bitsin en azında bir süre ilişkiniz olmuş, sevip sevilmişsiniz, sevildiğinizi hissetmişsiniz güzel duygular yaşamışsınız neden üzülüp kendinizi kahretmek yerine bunları yaşadığınız için sevinmiyorsunuz diyorum. Ben hiçbir şey yaşamadım, hiçbir şey hissetmedim. Asıl soruya gelecek olursak ben birkaç yıl sonra sevgili bulmak için çabalamak istediğimde nasıl bulabilirim bunu sormak istedim. Nasıl kadınlarla aynı sosyal ortamda bulunup, arkadaşlık kurup karşılıklı hoşlanma olursa sevgili olabilirim?