24 ay taksitle iPhone 11 almak

Ya arkadaşım asgari ücret alıp neden böyle telefonlara bakıyorsun? Sırf masada o simgeyi görmek için kaldıramayacağın yükün altına neden giriyorsun? Kimse sana masaya Android bir cihaz koyduğun için "ıyy fakire bak!" Demeyecek.

Kııcı olmak istemedim fakat buradaki birçok kişinin demek istediği şey bu size.

24 ay taksitle bir Iphone 11 almayın. Daha makul seçeneklere bakın veya Ipad alıp yanına bir android telefon alın. İki cihaz alabilmek varken bir tane telefona işletim sistemi için o kadar paraya değmez alırsanız değmediğini de görürsünüz. Eski bir ios kullanıcısı olarak bunu söyleyeyim sizlere.

@Eray3424 Her şeye bir gülme emojisi atıyorsunuz fakat nedeni nedir? İOS işletim sistemi en iyi işletim sistemi diye düşünüyorsanız. Icloud hesaplarına sızmaları her yıl daha da fazla görüyoruz. Kötü bir işletim sistemi değil fakat bu kadar da abartılıp uzay çağı bir teknoloji değil. Verilen parayı tatmin etmek için insan böyle düşünüyor olabilir ama yurt dışında yaşamadığım süre zarfında bir İOS cihaza Ipad harici yatırım yapmam.

Ben bundan 5 sene önce falan Note 4 almıştım cihazı 3-4 sene kullandım onun başına geleni de gördüm hocam o zaman eski bir telefon da değildi telefon alev topu oluyordu uzun kullanım sonrası. Rutin ihtiyaçlarımı bile karşılamayacak duruma gelmişti neredeyse yüzde 20 şarjda kapanıyordu falan.

Ben olsam iOS telefon almam. iPhone 6'nın başına gelenleri gördük.

Sen 2014 yılında kalmışsın galiba 😁.

@Eray3424 her şeye bir gülme emojisi atıyorsunuz fakat nedeni nedir? iOS işletim sistemi en iyi işletim sistemi diye düşünüyorsanız. iCloud hesaplarına sızmaları her yıl daha da fazla görüyoruz. Kötü bir işletim sistemi değil fakat bu kadar da abartılıp uzay çağı bir teknoloji değil. Verilen parayı tatmin etmek için insan böyle düşünüyor olabilir ama yurt dışında yaşamadığım süre zarfında bir iOS cihaza iPad harici yatırım yapmam.

Gülme sebebi olacak kısımlar varda ondan.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı