%50 ÖTV + %18KDV +%10 TRT ödüyoruz.
Ya arkadaşım asgari ücret alıp neden böyle telefonlara bakıyorsun? Sırf masada o simgeyi görmek için kaldıramayacağın yükün altına neden giriyorsun? Kimse sana masaya Android bir cihaz koyduğun için "ıyy fakire bak!" Demeyecek.
7'den sonra baya ilerletti kendini dayanıklılık anlamında.Ben olsam IOS telefon almam. iPhone 6'nın başına gelenleri gördük.
Ben olsam iOS telefon almam. iPhone 6'nın başına gelenleri gördük.
@Eray3424 her şeye bir gülme emojisi atıyorsunuz fakat nedeni nedir? iOS işletim sistemi en iyi işletim sistemi diye düşünüyorsanız. iCloud hesaplarına sızmaları her yıl daha da fazla görüyoruz. Kötü bir işletim sistemi değil fakat bu kadar da abartılıp uzay çağı bir teknoloji değil. Verilen parayı tatmin etmek için insan böyle düşünüyor olabilir ama yurt dışında yaşamadığım süre zarfında bir iOS cihaza iPad harici yatırım yapmam.
Hocam telefon dayanıklılığı anlamında demiyorum. Haberleri de çıkmıştı Apple İphone 6'yı bilerek yavaşlatıyor diye. Hatta Fransa bu yüzden Apple'a para cezası kesmişti.7'den sonra baya ilerletti kendini dayanıklılık anlamında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.