Öncelikle doğru konuşursanız adabınızı korursanız daha memnun olacağım. Rampage'nin hiçbir kulaklık mouse klavyesini şimdiye kadar önermedim. Önermeyeceğimde RTX 2060 Ryzen 5 2600 olan sistemde GTA 5'de 140 FPS civarı alırken FreeSync özelliği açık olduğundan hiçbir yırtılma görünmüyor. 144 Hz yeterli olabilir. Arkadaşın belirttiği sistemle çoğu oyunda 240 FPS alınamaz. Alınır dediğiniz oyunlar LOL, CS:GO, Minecraft olabilir ancak. Tekrardan söylüyorum. Doğru konuş!
Hayır ben CS:GO'da düşük FPS alacağını söylemedim. Güncel oyunlarda 240FPS görmen mümkün değil. Arkadaşa da yazdım. CS:GO, LOL, Minecraft gibi oyunlarda yüksek FPS görülmesi zaten normaldir. Mesela Witcher'da o sistemle 200 üstüne hiçbir sahnede çıkılamaz.
Her şeyden önce şunu bilerek alın. Bu linklenen 240 Hz monitörler TN panel. Rekabetçi oyunlar için çok iyi fakat oyun dışında film, dizi izliyorsanız görüntü kalitesi sizi memnun etmeyecektir. IPS ile TN panel arasında dağlar kadar fark var görüntü kalitesi ve renk doğruluğu konularında, IPS çok daha iyi bu konularda fakat tazeleme konusunda TN daha iyi dolayısıyla rekabetçi oyunlarda tercih ediliyor. Görüntü kalitesi sizin için daha önemliyse IPS tercih etmelisiniz.
Linklenen Gigabyte gereksiz pahalı. Linkini attığım Alienware ve sizin linkediğiniz ASUS daha uygun. Çok ufak farkları olan monitörler bunlar. Hepsi TN panel, 240 Hz. Gidip 3.800 TL sakın vermeyin. 0.5 ms gibi söylemlere fazla takılmayın, çoğu marketing trick bunların.
İnceleme videolarına baktığımda 2017 de incelenmiş bir monitör olarak gördüm. Biraz eski kalmıyor mu sizce? 3310 gibi eski ama kaliteli de olabilir bilmediğimden soruyorumBENQ ZOWIE 24.5 XL2546 FHD 1MS 240Hz (DVI-DL+HDMIx2+DP) COLOR VIBRANCE E-SORTS TN OYUNCU MONİTÖR Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
BENQ ZOWIE 24.5 XL2546 FHD 1MS 240Hz (DVI-DL+HDMIx2+DP) COLOR VIBRANCE E-SORTS TN OYUNCU MONİTÖR en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! BENQ ZOWIE 24.5 XL2546 FHD 1MS 240Hz (DVI-DL+HDMIx2+DP) COLOR VIBRANCE E-SORTS TN OYUNCU MONİTÖR incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için...www.gittigidiyor.com
Düşünmeden alabilirsiniz. 3000TL'ye düşmüş. Şu an cs:go için en iyi monitör budur.
Sadece CS:GO ve ona benzer olan PUBG Oynayacağınızı söylüyorsunuz bu monitör bu oyunlar için en iyisidir.İnceleme videolarına baktığımda 2017 de incelenmiş bir monitör olarak gördüm. Biraz eski kalmıyor mu sizce? 3310 gibi eski ama kaliteli de olabilir bilmediğimden soruyorumGüncel monitörler belki daha iyi görüntü sunabilir diye düşündüm bu yüzden. Sipariş vereceğim ona göre son tavsiyelerinizi alabilir miyim?
Sadece CS:GO ve ona benzer olan PUBG oynayacağınızı söylüyorsunuz bu monitör bu oyunlar için en iyisidir.
İsterseniz inceleme yazıma göz atabilirsiniz.
Zowie XL2546 240Hz DyAc 24.5 İnceleme
Bu DyAc™ ne ya ? DyAc™ (Dinamik doğruluk), Hareket bulanıklığını (Motion Blur) en en düşük seviyelere düşürmek için tamamen Zowie ve BenQ tarafından geliştirilmiş ve tescilli bir marka (™) haline gelmiştir.www.technopat.net