25.000 TL sistem toplama

Peki.
mdND81.png
 
Saçma.

Ama saçma konu açarken bile çok saçma bir sistem dizmişin. Hani hayali sistem yapmayı bile becerememişsin, o fiyata dizeceksen neden amazon değilde vatan? 4x titan x sli, ultra raid vs.
Amazon'dan o kadar ürün nasıl gelecek? Bilginiz yok galiba yurt dışı siparişiyle ilgili. Gerisinde haklısınız.

Dostum benim sistemi bırakıyım sana. Yazın evlenecem satacam zaten. :ROFL: 3x980Ti, Gaming Godlike, 5960X, Custom soğutma kasa yok, AX1500i. HDD'leri falan yazmaya üşendim şimdi. 15.000 ver götür.:ROFL:

Sistem satılık değil bu arada espiri amaçlı söyledim ama yaza doğru satacam orası doğru.:melek:
 
Değerli Arkadaşlar
Kilit yediğim için yorumlarınıza cevap yazamadım. Şimdi hepsini tek tek cevaplıyorum...
1. 1600 güç kaynağı gerekli
Cevap: Evet. Sistem 1458 güç istiyor. Ancak ortalama bir fiyat vermesi için 1200 güç kaynağını yazdım
2. Bu kesin trolldür.
Cevap: Kesinlikle değil. Çünkü 3-4 yıldır bu hayali kuruyorum ve bununla ilgili bir çok video ve makaleyi takip ettim ve etmeye devam ediyorum.
3. Fiyat çok fazla değil mi?
Cevap: Tek tutkum Bilgisayar ve oyun olunca ( Araba tutkum yoktur) bence gayet normal.
4. Neden çift r9 295x2
Cevap: 4k da en iyi oyun performansı o veriyor. Bir çok oyunu 60 fps nin üzerinde oynatıyor. Bununla ilgili bir çok test izledim.
5. Sistemi neden vatan dan topluyorsun?
Cevap: Çünkü bir çok parçayı (hatta hepsini) istediğin şubeye getiriyor ve almadan önce test edebiliyorsun.
6. Video olacak mı?
Cevap: Emin olun sizden çok ben istiyorum
7. (En önemli soru) Neden Broadwell i beklemiyorsun.
Cevap: İkilemde kaldım. Ancak Broadwell de performanstan ziyade sıcaklık üstüne durulmuş. Performansın çok artacağını forum sitelerinden göremedim. Bilen varsa söylerse sevinirim.
Yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum
 
Hayali sistemin dibine vurulmış. Ayrıca satacağım diyorsunuzu onun yerine bir 980ti lı sistem alın daha az zararınız olsun, bu sistemle satınca en az 5000 TL zarar'da kalırsınız
 
Pek inanmıyorum inanmasına ama diyelim ki gerçek. Vatan Bilgisayar müşteri hizmetleri 0. Test dedikleri şey bilgisayar açılıyor mu açılmıyor mu ona bakmak. Eğer illa şimdi alacaksan 3 tane 980 Ti al. O klavyeyi sil kafandan madem bütçen bu kadar yüksek git Blackwidow Chroma al. Şu an alman da doğru değil gerçi. Bu sene (2016'da) büyük ihtimalle Soket 2011v4 (Broadwell-e) serisi işlemciler ve (sanırım) X190 veya X290 anakartlar çıkacak. İsimleri pek önemli değil zaten. Seneye yeni bir TITAN modeli görürüz ama 980Ti gibi f/p ürünü olacağını sanmıyorum. Sonraki seri neyse Ti modelinin gelmesi 1-2 yılı bulur herhalde...

(Madem bu kadar bütçe var bas custom sıvı soğutmayı. Ekran kartlarını falan da referans model alırsın.)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı