25 Mbps internet ile 20 MB/s indirme yapma

Trknkardas

Hectopat
Daha fazla  
Uydunet 25 Mbps internet kullanıyorum ve doğal olarak her yerden ortalama 2 MB/s ile indirme yapıyorum. XBOX Game Pass ile Forza Horizon 4 indireyim dedim 20 MB/s ile indirme yaptığını görünce şok oldum. Bu normal midir?

qwerweqr.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
20 MB/s değil 20 Mb/s ile indirme yapıyor. Yani 20 Mbps ile indirme yapıyor. Microsoft B'yi küçük yazmalıydı.
Yani yaklaşık 2.5 MB/s ile indiriyorsunuz.

Microsoft Store indirme hızlarını yanlış gösteriyor. Ben de 35 Mbps internet kullanmama rağmen 40-50 MB/sn yazıyor fakat, normal olan "1 Mbps = 0.125 MB/s" formülü ile alabildiğiniz hız ile indirme yapıyor.

Beyler sıkıntı yok aynısı bende de oluyor ben bir keresinde 750Mb/s gördüm ve cidden o hızda indirme yapıyor. bir anda %87 den %99 u gördü saniyelik garip bir olay dönüyor anlamadım. Ben kaç kere 350Mb/s gördüm ve cidden o hızda indiriyor birkaç saniyelik. Xbox da benim artık normal karşıladığım bir durum.

Son düzenleme:
Beyler sıkıntı yok aynısı bende de oluyor ben bir keresinde 750Mb/s gördüm ve cidden o hızda indirme yapıyor. bir anda %87 den %99 u gördü saniyelik garip bir olay dönüyor anlamadım. Ben kaç kere 350Mb/s gördüm ve cidden o hızda indiriyor birkaç saniyelik. Xbox da benim artık normal karşıladığım bir durum.
Hocam içindeki depolama biriminin ( tam olarak bilmiyorum) okuma yazma hızı izin verir mi ona ? Sizin söylediğiniz abartı geldi bana şahsen.

20 MB/s değil 20 Mb/s ile indirme yapıyor. Yani 20 Mbps ile indirme yapıyor. Microsoft B'yi küçük yazmalıydı.
Yani yaklaşık 2.5 MB/s ile indiriyorsunuz.
Asım abi o değer yanlış değil Bayt ile indiriyor fakat arada saçmalık oluyor yazdığım gibi delirip artıyor bir anda değişken bir şey.
Hocam içindeki depolama biriminin ( tam olarak bilmiyorum) okuma yazma hızı izin verir mi ona ? Sizin söylediğiniz abartı geldi bana şahsen.
Okuma yazma hızı değil indirme yazıyor nedenini bilmiyorum ama saçma şeyler oluyor yine denk gelirsem fotoğrafını çekip atarım tabi saniyelik olaylar umarım yakalarım.

750Mb/s indirme yapman imkansız.Asım beyin dediği durum.

750Mb/s indirme yapman imkansız.Asım beyin dediği durum.
O zaman internet hızım 100Mb/s olurdu fakat benim aldığım paket 16Mb/s yani böyle bir şey oluyor denk gelirsem atarım fotoğrafını saçma ama cidden oluyor.
Bu olayı yaşayan birçok yabancı insanlar var sadece bizler değiliz.
Arkadaşlar az önce forzayı güncellerken yaşadım direk ss aldım buyrun
Bu internet hızım:
1547656354317.png

Bu Xbox da yaşadığım garip olay bug değil gerçekten iniyor anlık olarak.
Xbox.jpg

Son düzenleme:
Bende kullanıyorum xbox o şeyden oluyor indirme duruyor gibi oluyor inerken hızı düşüyor aslında gene aynı hızda iniyor sonra bi anda inmiş gibi oluyor yani diske yazma süresi o

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı